Valt Gabriëlle nog wel af?

Valt Gabriëlle nog wel af?

Gabriëlle is al enkele maanden in haar eentje bezig met de strijd tegen kilo’s. Mark is inmiddels benieuwd wat de voortgang is en roept haar erbij.

Gabriëlle moet toegeven dat ze de laatste tijd niet op de weegschaal heeft gestaan en wel om de simpele reden dat ze de huidige weegschaal in Utopia voor geen meter vertrouwt. Mark heeft een slecht voorgevoel. Ik heb een paar dagen geleden gedroomd, over jou en Arjuna. Jullie gingen wegen en je was maar een kilo afgevallen. Daarom wil Mark voorstellen dat hij samen met Gabriëlle weer volop gaat sporten. Ze woog 106 kilo en Mark wil echt weten wat ze nu weegt. Nee antwoordt ze, ik ga niet op die weegschaal! Ik zweer het, ik sta er al dagen niet op! Dat ding liegt, ik ga niet daarop staan!

Uiteindelijk gaat Gabriëlle wel op de weegschaal staan en het mag duidelijk zijn. De voortgang is niet wat het had moeten zijn. Ik ben geen gram aangekomen, dat is wel wat de weegschaal zegt. Maar ik moet je eerlijk vertellen, de 88 kilo red ik niet. Maar Gabriëlle is wel van mening dat alles goed gaat. Ze let nog steeds op haar eetpatroon en is niets aangekomen. Ik moet wel harder mijn best doen geeft ze toe. Mark maakt de afspraak dat hij samen met Gabriëlle elke dag een uur gaat sporten. De handen worden geschud en er is geen ontkomen meer aan. Gabriëlle gaat onder leiding van Mark de strijd tegen de kilo’s weer volop aan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Marja at 15:07

    Ze zit de hele dag, sport weinig en eet veel. Ze zal wel aangekomen zijn. Zo gauw ze thuis komt is ze zo weer op haar oude gewicht

  2. MariaBora at 14:08

    misschien schoonmaken?? hahahaha
    Ze denkt dat de weegschaal niet goed is, en nu zegt ze, ik ben niks aangekomen, misschien is de weegschaal niet goed en is ze wel aangekomen, het is net wat ze zelf wil zien, wat doet ze eigenlijk zoal de hele dag, waar verdient ze haar geld mee, of is dat een gekke vraag Gab.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *