Bas wil een hostel openen

Bas wil een hostel openen

Bas denkt dat er meer geld verdiend kan worden door een hostel te openen in Utopia. Voor de aankomende markt die 25 oktober gaat plaatsvinden worden er weer allerlei nieuwe ideeën bedacht om nog meer geld te verdienen. Zo lijkt het Armanda en Rowena een goed idee om een stand te maken waar Bas kusjes verkoopt. Dat moet volgends de dames bergen met geld opleveren. Bas ziet het zelf niet zo zitten en komt daarom met een ander idee om geld te verdienen. Niet voor de markt, maar voor altijd.

Bas wil het liefst het gedeelte van de camping en de hindernisbaan bij het weiland betrekken en dan op de akker een hostel beginnen. Want een hostel is net tussen een camping en B&B in en niet iedereen heeft een tent en het wordt ook koud voegt Bas eraan toe. Door dit idee zou je ook een groter weiland hebben. Of dit idee ook gerealiseerd gaat worden, moeten we nog afwachten. Zou het wat zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *