Inkomsten kickboksgala vallen tegen

Inkomsten kickboksgala vallen tegen

Mark en Ivan zijn bezig met de administratieve zaken van het kickboksgala.

Ondanks een geslaagd evenement afgelopen zaterdag, vallen de opbrengsten Mark toch een beetje tegen. Ik had er wel iets meer van verwacht zegt hij tegen Ivan en Cees, We staan ongeveer ‘twee’ in de plus nu. Ook Cees vindt dat een tegenvaller twee maar? Vraagt hij verbaasd, Da’s niet veel.

Vooral de hoge kosten zorgen voor een slechter resultaat. Als er eerst vijf naar buiten wordt gebracht en het is in één keer drie à vierduizend hoger… aldus Mark. En de kaartverkoop is ook een stuk minder dan verwacht. Ivan heeft nog weinig zorgen over de begroting dat krikken we nog wel op. Nog tien dagen keihard gaan.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Ria at 10:01

  Ik volg al maanden de reacties nu wil ik wel een reageren.Wie heeft Iwan uitgedaagd?Wie haalden toen coaches binnen?en is het zo opgeschroefd.Op het laatste moment een bekende kickbokser binnenhalen dit kost zeker niets allemaal Iwan’s schuld nee bekijk hem eens door een andere bril. Een eerlijke jongen die ook nog eens wat presteerd.Bas kost allen maar geld met z’n hobby’s en lobby om Kees er weer in te houden overal afluisteren en geld achterover drukken.

 2. Druif at 00:31

  Ha Marja dat was ook het eerste waar ik aan dacht , volgens mij hebben mark en gina een hele grote strijkstok . Net als een bodemloze maag waar veel uit de luifel heengaat:)

 3. Marja at 15:03

  Ja. Ivan kan niets fout doen, maar kijk weer eens in de kist van Mark, grote kans dat hij weer wat achter houdt, want hij heeft een dure vriendin

 4. gea at 13:07

  Nu het iets was waar Ivan aan mee kon doen maakt hij niet zoveel zorgen over de financien anders was hij wel weer over de rooie gegaan, dat er te weing inkomsten waren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *