Wat wordt het nieuwe doel van Cees?

Wat wordt het nieuwe doel van Cees?

Cees begint elke dag op bijna identieke wijze, hij drinkt koffie, doet een sigaretje en een blik op de keuken en dan na zijn keukeninspectie een klein beetje klagen over de viezigheid die hij weer langzaam maar zeker ziet ontstaan.

Maar voor Gabriëlle gaat het gezeur over de keuken inmiddels vervelen: Come on, die keuken, serieus? Het is geen carrière hoor zegt ze geïrriteerd.  Cees kan zich wel vinden in de gedachtengang van de Gabriëlle. Hij wil misschien een kwartetspel of een memory-spel op Utopiaanse wijze gaan uitbrengen. Maar het liefst wil hij zich meer bemoeien met de BV. De webshop moet aangepakt worden, het is echt een zooitje voegt hij eraan toe. Maar Gabriëlle kan bijna niet geloven dat Cees dit echt gaat oppakken. Je noemt zo veel dingen en toch ga je toch de keuken weer in aldus Gabriëlle. Cees wil ook weer de bingo-avond nieuw leven inblazen, een goed idee volgens Gabs. De bingo-avonden zijn altijd een succes geweest en volgens Gabriëlle is Cees de juiste persoon om dit op te pakken. Zal Cees daadwerkelijk nieuwe dingen gaan doen, of heeft Gabriëlle gelijk en zien we hem straks toch weer in de keuken staan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. gea at 11:32

    Voor welke doelgroep gaat Cees een kwartetspel , memoryspel en dan nog de bingo organiseren, voor 65+ of voor mensen die nog in de jaren 70 leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *