Ruzie tussen Ivan en Nicole

Ruzie tussen Ivan en Nicole

Het is weer raak tussen Ivan en Nicole, de twee hebben namelijk ruzie gehad… Ivan is namelijk woedend, en vindt Nicole hypocriet in de puurste vorm zelfs.

Nicole gaat het gesprek met haar “vriend” aan. Waarom flipte je nou zo vraagt ze aan hem. Nicole doelt op het gesprek wat ze eerder hadden bij het avondeten over welzijn van de dieren in Utopia. Ivan antwoordt er geen zin in te hebben, ik ben nogal geïrriteerd omdat je voor de tweede keer zo’n nare, vieze opmerking maakt alsof ik één of andere dierenbeul ben. Ik sta namelijk iedere ochtend bij de dieren om ze te verzorgen, en jij bent zelf nog geen ochtend eerder opgestaan om te kijken of de dieren nog eten en drinken hebben. En dan heb je wel zo’n grote bek erover. Je maakt wel zo’n uitlating, terwijl je een gehaktbal in je mond hebt die uit de supermarkt komt. Ivan merkt op dat hij steeds gefrustreerd raakt en liever wil stoppen met praten. Nicole vind het ook erg dat Ivan haar hypocriet noemt. Ivan benadrukt dat ze dat ook is in de puurste vorm. Flikker toch op joh zegt Nicole kwaad. Jij niet wou je zeggen. Is het misschien dat ik ’s ochtends niet naar de koeien ga of zo? gokt ze. Maar Ivan heeft duidelijk geen zin meer in het gesprek. Hij negeert de woorden van zijn vriendin en staart naar de computer met een wazige blik in zijn ogen. Ik zeg niks, aldus Ivan. Al zwijgend zit het stel naast elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:24

    Vanavond weer goed maken , die Ivan moet toch eens zijn grote mond houden ,er zijn er meer die niet vroeg opstaan kijk maar naar Gina vlak voor het nomineren vroeg eruit en nu blijft ze ook weer leggen

  2. Druif at 00:19

    Cees zit er in ieder geval naast , want je kan zelfs een gebroken kanariepootje laten behandelen , dan zetten ze er een stalen pennetje in bij een vogelarts.
    En wat Ivan en Nicole betreft … Ivan is erg close met armanda zag ik ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *