Raakt Naomi verslaafd aan pijnstillers?

Raakt Naomi verslaafd aan pijnstillers?

Een kleine confrontatie tussen Naomi en Nicole heeft zich zojuist afgespeeld in Utopia. De twee dames hadden het over hun huidige verblijf. En Nicole lijkt ergens bang voor te zijn.

We horen haar namelijk zeggen dat als zij haar moeder was ze Naomi al lang had weggehaald. Nicole doelt op haar gezondheid, zoals velen weten kampt Naomi aan een vervelende spierziekte. En Nicole maakte deze opmerking omdat ze bang is dat haar mede bewoner verslaafd raakt aan pijnstillers. Ze slikt ze immers regelmatig. Maar Naomi ziet het probleem niet, als ze ze niet slikt voelt ze zich bezwaard omdat ze dan niet mee kan doen met de rest. Volgens Nicole ligt daar juist het probleem, als ze zo doorgaat moet ze straks zwaardere medicatie slikken. Ik vind het zo slecht dat je zo met je lichaam omgaat voegt ze eraan toe. Nicole adviseert haar rust te nemen. Voor mij is dit een reden om jou drie stemmen te geven straks. Zeker als jij niet bewust zelf die keuze kan maken en geen rust pakt ben ik ook verantwoordelijk. Vervolgens geeft ze nog een voorbeeld, een kind wat zijn gordel niet om wil doen. Naomi is het er niet mee eens, ik denk dat het half niet zo overdreven is als je nu zegt voegt ze eraan toe.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. Hannah at 17:38

  Zodra Nicole “aardig en meelevend” doet, lijkt het vaak dat er iets achter zit. (waar zij zelf beter van wordt)
  Hoe meelevend was ze met Gaby, zij moest zich maar op het tekenen focussen, want dat kon ze zo goed. Ook Stephanie werd “lief” apart genomen en werd op het hart gedrukt dat tatoeëren niet helemaal haar ding was.
  Kortom, Nicole heeft iedereen op een slinkse manier eruit gewerkt die voor haar voeten liep.

  Vorige week noemde Nicole Naomi nog een vervelend k*t kind en ze walgde van de attitude die Naomi kreeg.
  Nee hoor, dit is haar manier om straks aan Naomi stemmen te geven, nu heeft ze toch haar motivatie? Niet omdat ze Naomi een vervelend kind vindt, maat omdat ze zo begaan is met haar gezondheid.
  Nicole komt altijd een beetje achterbaks op mij over.

 2. Mjo at 15:04

  Ben ik dan de enige die het wel sympathiek van Nicole vind, dat ze Naomi waarschuwt, als ze te veel medicijnen slikt en steeds meer omdat haar dag-dosering niet meer werkt, Naomi verslaafd kan raken aan medicijnen. Daar hoef je echt geen dokter voor te zijn of er verstand van te hebben, om dat te weten.

  Toch kan ik ook weer met Naomi meevoelen. Dat ze graag wil meedoen met anderen. Doet ze dat niet, wordt er toch gekletst, ondanks dat haar spierziekte bekend is bij de bewoners. We weten allemaal hoe de bewoners soms kunnen zijn.

  Ik heb zelf 24/7 pijn, door ernstige rug- nek- en beenklachten, en slik daarvoor ook heftige medicijnen en weet dus heel goed hoe dat voelt, om vaak niet aan alles te kunnen meedoen of zelfs niet begrepen te worden, geloof me dat is heel erg frustrerend.

 3. maria at 20:09

  Gezien de reactie van naomi bij het bekend maken dat het in 2016 doorgaat (ze vond het nl niet leuk, ze dacht in januari samen met de anderen thuis te kunnen zijn) kreeg ik het idee dat ze zich er misschien in december eruit wil laten stemmen.Dat zou mij nl niks verbazen. Kijk alleen al maar naar het gesprek nu dan met nicole, en soms ook met anderen.

  • anneke at 20:47

   Ik denk dat ze liever naar huis gaat eind van het jaar , ik weet niet of ze dit jaar weer geld krijgen dan neemt ze natuurlijk liever geld mee dan dat ze er in december er nog uit gestemd gaat worden
   Zal me benieuwen wie er blijft

   • Klaverboer at 01:26

    Ze krijgen geen geld als ze er eind december uitgaan, maar als ze blijven! Borg wordt wel kwijt gescholden. Zo was het vorig jaar. Van mij mag ze er uit want ze voegt niets toe. Dat geldt ook voor Gabs, Nicole, Gina, Rob en Benjamin

    • anneke at 23:48

     Dus de helft mag weg van jouw van mij mag ook Bjorn en Mark en Rowena weg en mag Gabrielle blijven ik kan af en toe wel om haar lachen met opmerkingen die ze maakt ,zo samen met Bart van de week over kindjes krijgen

 4. Marja at 18:20

  Nicole kinderen? Sinds wanneer? Ze is een betweter maar deze keer heeft ze gelijk. Naomi doet niet zo veel, het is net Kortjakje , maar drank en medicijnen gaat niet samen. Slecht voor haar nieren.
  En veel verstand heeft ze ook niet.

 5. lin at 16:52

  Nicole moet niet mensen aanspreken waar ze zelf niks van weet. Heeft geen flauw idee hoe het is om elke dag met pijn te leven…dan is een pijnstiller nog het enige wat een beetje helpt. Vind het wel stom van naomi dat ze over haar grens heen gaat. Ze zou beter moeten weten.

 6. Tineke at 16:24

  Nicole is een verschrikkelijke betweter!Ze denkt overal verstand van te hebben, als je de jaren optelt die ze overal gewerkt heeft is ze als kleuter al begonnen.
  Naomi is echt niet dom, heeft de ziekte al langer enz enz ze weet wat ze doet, ook al gebruikt ze haar ziekte misschien soms om iets niet te hoeven doen…..daar zit misschien bij Nicole een beetje jaloezie, die begint aan alles en maakt niets af.
  Maar daar mag niemand iets van zeggen in het koninkrijk van “king Arthur en prinses Nicole

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *