Rob wordt kriegel van Cees

Rob wordt kriegel van Cees

We gaan nog even terug naar voor het centraal van vandaag. Rob en Mark zaten achter de computer te praten over de financiën. Cees veegt ondertussen bij de mannen en vangt wat op. Zijn jullie bezig met de financiën vraagt hij. Daar zou je mij toch ook bij betrekken? Mark antwoordt dat hij de volgende sessie alleen met Cees wil doen. Zodat daarna de twee samen verder kunnen leren. Maar ik heb het al gezien hoor ik denk dat ik eind december naar huis kan…

Niet veel later breekt het centraal aan, hier kun je alle besproken punten terug lezen. Na het centraal vertelt Cees tegen Rowena dat hij zich niet serieus genomen voelt. Dit omdat Rob en Wim heb regelmatig de mond snoerde. Volgens Rowena moet hij gewoon zijn mond open trekken. Wat later gaat Cees het gesprek aan met Mark om terug te komen over de financiën. Was je me vergeten vraagt hij. Nee antwoordt Mark, ik vergeet niets hier. Dan gaat Cees ook nog met Rob in gesprek en vertelt hem dat hij graag meehelpt met de financiën.  Maar Rob ziet daar niets in, ik denk dat als je dat met z’n tweeën gaat doen, het één grote chaos wordt voegt hij eraan toe. Ik wil dit voorlopig met Mark aanpakken. Volgens Cees werkt dat zo niet, dit is ook mijn Utopia voegt hij eraan toe. Mark benadrukt dat hij voorlopig hoofd van de financiën blijft en als iemand hem dan ooit moet opvolgen het Rob gaat worden. Rob lijkt het daar helemaal mee eens te zijn, ik vind het moeilijk om met jou samen te werken zegt hij tegen Cees. Omdat als iets niet gaat zoals jij het in jouw hoofd bedacht had, je gepikeerd bent. Ik vind je een aardige man, maar je hebt iets heel dwangmatigs. Daar word ik een beetje kriegel van. Maar je mag wel mee kijken oppert Rob als idee. Cees is geraakt door deze opmerking, ik ben alleen maar goed voor schoonmaken zucht hij. Ik hoor het wel zegt hij terwijl hij wegloopt. Nog wat later barsten de emoties pas echt goed los. Rob uit zijn gevoelens aan andere bewoners en die springen maar al te graag bij met hun kritiek op Cees. Rob vindt dat Cees het er zelf naar maakt, Benjamin denkt dat het probleem is dat Cees nog geen echte passie of taak heeft gevonden in Utopia. En ook Nicole heeft haar mening, iedereen laat hem, maar hij laat de rest niet. En dan is het de keus wil ik met zo iemand in huis wonen of niet?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. anneke at 13:19

  Vorige week werd ik aan gesproken door een van de drie dames dat ik het woord leggen niet mocht schrijven omdat het liggen moest zijn nu ik kijk op jullie schrijven dan zal ik zeggen let op je zelf het staat een en al fouten woorden .
  En Rob doet niks krantje lezen bankje zitten

 2. Mjo at 12:55

  Of Rob nou wel iets of niets doet of toevoegt in Utopia, maar hij is geen onruststoker. Ook Rob heeft recht op z’n mening. Het spijt me dat ik het zeggen moet, maar er is maar 1 onruststoker en dat is Cees, met z’n eeuwige gezeur en geklaag.
  Dat begint niet alleen de bewoners op de nerven te werken, maar ook vele kijkers. Ik denk dat Cees moet gaan oppassen, anders is straks de hele groep tegen hem, althans voor een groot gedeelte. (Bas zal wel z’n maatje blijven, want anders doet Cees de (huishoud) taken van Bas niet meer 😉 )

 3. Ann at 19:31

  Rob een onruststoker??? Sorry hoor, volgens mij kom ik van een andere planeet.. Cees is… Weer zg komen vegen?? Komop meneer wil alles weten
  Volgens mij is dit gewoon een ingehuurde acteur, of hij is gewoon in en in slecht.. Maar ik denk dat “de overheid” het allemaal regelt, anders was deze man er allang uit

   • Ann at 21:05

    Ja yvon, je denk er net zo over, als ik hem vsmavond weer zag bij die desk..en toen ze zeiden burgemeester, jee die vent denkt dat echt… Ik erger mij aan echt alles van hem.. Zijn zielig gedoe over vader, kids enz.. Maar vooral zijn totale houding

 4. gea at 18:15

  Er zijn er steeds meer die kriegel worden van Cees, als het zo door gaat heeft Cees van iedereen wel 1 of meerdere stemmen in december en dan is het dag Cees tot nooit meer ziens.

 5. anneke at 16:18

  Rob is een onrust stoker ,als Mark het belooft heeft moet hij eens dat waar maken maar nee hij luistert weer eens niet
  Daarom ben ik ook bang dat Mark erin blijft.
  Wat me wel opvalt bij het gesprek over de financien hij alleen een papiertje heeft en niet iedereen op schrift krijgt zal beter zijn als ze allemaal een uit draai krijgen ,vorig jaar was dat beter geregeld .
  En Rob wordt het niet eens tijd dat je eens met andere mensen gaat samen werken ,geen wonder je zegt wel ik vind je een aardige man , maar je meen der niks van als je het meende deed je wel anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *