Rowena en Armanda over de zangkunsten van Bjorn

Rowena en Armanda over de zangkunsten van Bjorn

De dag gaat rustig voorbij in Utopia, maar gelukkig kunnen we je toch nog wat Utopia nieuws melden. Zo zijn Rowena en Armanda wel te spreken over de zangkunsten van Bjorn. In tegenstelling tot Rob. Hij liet eerder duidelijk doorschemeren dat hij de zangkunsten van Bjorn niet zo ziet zitten en daar zijn vraagtekens bij heeft.

Want 19 december staat er weer een Live in de loods op de planning. Dit keer zullen Rowena en Bjorn hun kunsten ter gehore brengen en de coverband Kink zal ook weer van de partij zijn. Volgens Rowena wordt het knallen en Armanda kan ook niet wachten tot Bjorn op de planken staat. Ik vond het erg leuk om hem te zien zingen met Xander de Bousonjé voegt ze eraan toe. Je kent mensen hier en dan ineens staat je huisgenootje hier op het podium. Rowena vindt dat de meeste mensen veel te streng voor Bjorn zijn. Hij heeft niet vals gezongen en niet geoefend en zijn timing is ook goed. Mensen doen er toch een beetje lacherig over zo van hij moet echt niet gaan zingen. Wat denken jullie, heeft Rowena gelijk? Of kan Bjorn niet zingen? Wat vindt jij?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Leilei at 09:57

    Maar een ieder heeft een droom daar en ik vind dat hij niemand er mee pijn doet. Dus laat hem lekker zijn gang . Cees wil nu natuur fotograaf worden bas wil wereld verbeteraar worden Rowena wil bekende nederlander worden en zo hebben we er nog wel meer ieder zijn droom haalbaar of niet.

  2. Druif at 14:59

    Of hij goed zingt heb ik geen verstand van maar er is erg veel jaloezie daar ik heb het sterke vermoeden dat het daar ook
    Mee te maken heeft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *