Armanda heeft niet vegetarisch gegeten

Armanda heeft niet vegetarisch gegeten

Gisteren heeft Stefanie gekookt voor de groep, maar er is iets voorgevallen. Armanda werd er misselijk van…

Gisterenavond heeft Stefanie stamppot gekookt. Armanda heeft daarvan gegeten, maar het bleek niet vegan te zijn. En daar voelt zij zich helemaal niet goed bij. Je stamppot was trouwens super lekker zegt Armanda tegen Stefanie gisterenavond terwijl ze aan het pokeren was. Heb jij die gegeten? vraagt Stefanie geschrokken. Die was totaal niet vegan voegt ze eraan toe. Gina die met Armanda heeft meegegeten is pissig. Maar Armanda besluit om zich er niet druk om te maken. Zoiets kan een keer gebeuren. De volgende ochtend vertelt Armanda hierover aan Rowena. Ze voelt zich toch niet helmaal goed. Dan voel ik me ook gewoon zo raar of zo, ik weet niet. Maar dat is meer psychologisch. Kan gebeuren, maakt allemaal niets uit….

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *