Felle discussie over thee

Felle discussie over thee

We blikken nog even terug op gisterenavond, Ivan en Nicole hadden namelijk een flinke discussie over thee…

De discussie ging over de prijs en inhoud van de theepakketten die de bewoners willen maken. Ivan was  er op een gegeven moment helemaal klaar mee. Ik ben het beu het duurt veel te lang. We zijn nu al twee weken bezig met het pakketje.We hebben nu een offerte voor de thee, maar nog steeds hebben we geen beslissing. Ik zit constant te wachten. Even stappen gaan maken nu voegt hij eraan toe. Nicole antwoordt dat ze de thee veel te duur vind. Volgens Ivan kun je altijd overhandigen. Er moeten stappen worden gemaakt, we hebben nog niets alleen een theeglas en een dingetje verder niets! Volgens mij hebben we een compleet pakket antwoordt Nicole maar moeten we er alleen nog voor zorgen dat de prijs van de thee lager komt voegt ze eraan toe. Al snel belandt het gesprek tussen de twee in een verhitte discussie. De twee besluiten uiteindelijk dat het beter is om even in de buitenlucht stoom af te blazen. Na het gepush van Ivan besluit Nicole om de thee leverancier te bellen. Ik heb even naar de offerte gekeken. Ik moet even zeggen dat het voor ons iets te duur is. Ik was benieuwd wat de offerte zou zijn als we de chocola weglaten en een iets goedkopere theesoort nemen.  Als we dit soort dingen te duur maken, dan wordt de kostprijs van het pakket te hoog. En we pakken het zelf in voegt ze eraan toe. De vrouw aan de telefoon besluit om Nicole vanavond terug te mailen met een nieuwe offerte. Ivan vat het kort samen, mooi. Wordt vervolgd dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *