Stemmen is begonnen, wie nomineer jij?

Stemmen is begonnen, wie nomineer jij?

Het stemmen is begonnen, wie zie jij het liefst uit Utopia vertrekken? Jij bepaalt wie de publieksstem krijgt! Stem op je minst favoriete bewoner en wie weet zwaait hij of zij Utopia binnenkort voorgoed gedag.

Hoe zit het ook alweer?

 • Iedereen die in het bezit is van een premium paspoort kan zijn of haar stem uitbrengen. De stem van een premium paspoorthouder telt één keer mee.
 • Ben jij benoemd tot een van de duizend meest actieve paspoorthouders, dan behoor je tot de Elite. Je krijgt dit nieuws via de mail, maar kunt ook kijken of je een Elite-stempel in je paspoort hebt gekregen. Een stem van een Elite-lid telt drie keer mee.
 • Alle stemmen worden bij elkaar opgeteld en de drie Utopianen met de meeste negatieve stemmen krijgen tijdens de nominatieronde alle drie een extra stem voor hun kiezen. En uit ervaring blijkt dat de stem van het publiek regelmatig bepalend is.

Stem ook via de Utopia app
Het is ook mogelijk om vanaf je smartphone en tablet te stemmen. Dit doe je gemakkelijk via de app (App Store en Google Play) van Utopia. In het hoofdmenu van de app vind je de knop ‘Stemmen’. Een simpele veegbeweging met je vinger over het scherm naar rechts brengt je in het hoofdmenu.

Of stem via deze link, wie nomineer jij?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Jojanneke at 20:44

  Cees eruit!!!!
  Armanda doet zo om eruit gestemd te worden. Heel bewust is ze met die challenge gestopt, onze wereldverbeteraar. En ook zielig liggen janken als ze met zichzelf wordt geconfronteerd. Vraag je 24 uur aan en ga naar huis…. Zo heb je 2 vliegen in een klap. Armanda houdt het echt niet nog eens 2 maanden vol.
  En Cees… Ik krijg kippenvel van die vet… Bah bah.

 2. anneke at 18:39

  Als ik kon stemmen gaf ik die aan Armanda : ze wil wel dat de bewoners met haar mee ging eten , maar ze wilde niet mee doen met lapjes maken.
  En van mij mogen op de bank : Mark en Gina en Armanda.
  Maar ik denk dat : Cees Armanda en Rowena en toch misschien Gina op de bank komen
  Dit is dus MIJN mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *