Bas en Rowena denken niet genomineerd te worden

Bas en Rowena denken niet genomineerd te worden

De nominatie komt steeds dichterbij, dinsdag vinden deze al plaats. Bas en Rowena maken zich geen zorgen. Ze denken niet genomineerd te worden…

Bas en Rowena nemen de laatste stemming nog eens door. Toen kreeg Rowena één stem van Wim. vond je die stem gerechtvaardigd vraagt Bas aan Rowena. Hij had er toen toch niet echt een onderbouwing voor voegt hij eraan toe. Rowena antwoordt ja over die muziek. Hij had op mij gestemd omdat hij niemand anders wist. Dat vond ik ook wel een beetje zwak… Je weet hoe mensen gaan doen richting de stemmingen. Ik voel nu een kleine verandering een soort tegemoetkoming omdat hij het gevoel heeft dat ik op hem ga stemmen voegt ze eraan toe. Beiden praten nog even over Wim. Bas vindt dat Wim super relaxt tegen hem doet. En ik doe ook gewoon relaxt terug. We hebben niet zo veel met elkaar en ook niets tegen elkaar. Rowena antwoordt dat het lastig blijft allemaal. Na wat geroddel praten Bas en Rowena over hun kansen. We gaan echt niet op de bank komen hoor. Jij bent daar veel te pussy voor. Je hebt te weinig ruzie gemaakt om op de bank te komen aldus Bas. Rowena grapt dat als ze echt ruzie gaat maken dan… Nee ik leer steeds meer op mijn strepen staan en mijn  grenzen aan te geven. Ik voel het ook ik ben steeds minder onzeker. Hebben de twee gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Elly at 18:02

    Ik hoop dat Rowena op de bank komt…. wat een meeloper is dat…..brrrrr…..eng mens… slijm slijm bij iedereen….niemand durft Ivan aan te pakken….

  2. gea at 16:07

    Blijkbaar moet je geniepig en stiekum doen om iedere week bovenaan te staan in de polls, maar hij komt ook een keer aan de beurt om op de bank terecht te komen.

  3. Ann at 20:07

    Als je zo al overjezelf denk.. Dan hoop ik dat jullie een stem krijgen.. Ach ja, je kan maar denken dat je alles ben.. Ik vond rowena eerst leuk, nu val ze me steeds meer tegen, en bas, ja bas, liegt, bedriegt, roddelt en doet niets..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *