Gebruikt Stefanie haar ziekte te vaak als excuus?

Gebruikt Stefanie haar ziekte te vaak als excuus?

Nicole en Gabriëlle zitten in de tattoo shop te praten, ze bespreken de borderline academie door die door Stefanie georganiseerd is. Maar zijn de dames er wel over te spreken?

Volgens de twee gebruikt Stefanie haar borderline te vaak als excuus. Tijdens de academie is Stefanie uitgevallen tegen Nicole, maar ze snapt niet waar Stefanie het lef vandaan heeft gehaald om dat te doen. Dit aangezien de vraag die Nicole stelde gewoon een normale vraag was. Gabriëlle vindt het toch wel lastig om te oordelen over Stefanie, want je weet niet precies hoe ze zich voelt. Niemand is perfect voegt ze eraan toe, maar gisteren voelde het echt of iedereen rekening moest houden met haar. Maar zelf houdt ze met niemand rekening onderbreekt Nicole haar. Nicole denkt ook dat Stefanie haar Utopia bestaan niet moet baseren op één academie. Ik ben bang dat ze precies hetzelfde gaat doen als Cees. Als je Cees beter wilt leren kennen verwijst hij je enkel naar zijn verhaal in de collecters item The Utopians. Hoe vond jij de academie? En vinden jullie dat Gabriëlle en Nicole gelijk hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *