Benjamin en Gabriëlle over het stemmen

Benjamin en Gabriëlle over het stemmen

Tijd om je weer van Utopia nieuws te voorzien en dat doen we door middel van wat stem gepraat. Gabriëlle en Benjamin hebben het over de nominaties die dinsdag zullen starten gehad. Op wie gaan de twee stemmen?

Benjamin en Gabriëlle zijn druk bezig geweest met hun gedichten, deze presenteren ze dan ook aan elkaar. Beide zijn onder de indruk van elkaar, het verdient volgens Gabriëlle wel een schouderklopje. Maar voegt eraan toe dat ze nog maar vijf weken hebben om de gedichtenbundel af te maken. Werk aan de winkel! Maar dan moet je niet op mij stemmen, anders gaat dat natuurlijk niet antwoordt Benjamin terug. Gabriëlle zegt dat ze geen redenen heeft om op Benjamin te stemmen. Tja, dat zeggen er meer aldus Benjamin. Ben je er al uit? vraagt hij. Gabriëlle heeft haar keuze nog niet gemaakt. Ik twijfel elke keer om één. Ben jij er al uit? Benjamin geeft aan dat hij van zijn eerste twee stemmen zeker is, over zijn laatste stem twijfelt hij ook nog. Spannend!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *