Armanda voelt zich gekwetst door een acteur

Armanda voelt zich gekwetst door een acteur

Wat er gisterenavond nog meer gebeurde… Na de academie over borderline die je hier nog eens terug kunt kijken werd er natuurlijk na gekletst. Maar ook werd er over andere dingen gesproken. Zo spraken Nicole en Ivan. Zij hadden het over Cees, ze hebben op dit moment geen last van hem maar ze zijn bang dat hij snel weer in zijn oude patroon vervalt… Wat Nicole vooral stoort is dat Cees nog steeds negatief over de bewoners praat tegen gasten. Wij behandelen hem hier allemaal zo slecht en respectloos. Dat is helemaal niet waar voegt Nicole eraan toe. De twee besluiten om er niet al te veel aandacht aan te besteden en het los te laten.

Maar er gebeurde nog meer, zo lag Armanda verdrietig in haar bed. En hoe kwam dat? Één van de acteurs  die optrad tijdens de academie heeft tegen haar een opmerking gezegd die niet goed gevallen is. Zo zei diegene sla je fundamentalistische slag. En dat heeft haar diep geraakt. Cees hoort het verhaal aan en volgens hem moet je het positief zien. Misschien in dit kader: je hebt gewoon een fundament geslagen, ga er mee door voegt hij eraan toe. Maar Armanda moet er niets van weten. Zij vindt dat fundamentalistisch hetzelfde betekent als extremistisch. Ivan komt er ook bij en probeert Armanda er ook van te overtuigen dat het echt niet zo rot bedoeld is. Nee maar fundamentalistisch betekent wel radicaal aldus Bas die voor Armanda op komt. Het is een radicaal iets aldus Ivan. Je neemt afscheid van alles wat voor iedereen normaal is. Wat zij ook haar hele leven normaal heeft gevonden. Het is een radicale actie om te nemen. Daar kan je niet om heen. Het is iets radicaals, sorry. Maar je daar hoef jij je niet voor te verontschuldigen. Het is het gewoon. Dus je kunt het ook gewoon nemen een fundamentalist. Ik vind het het een groot compliment om te krijgen sluit Ivan af. Armanda lijkt er niet voor te porren, ik wil gewoon als een normaal mens behandeld worden zucht ze… Hopelijk zit ze vandaag beter in haar vel!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Ann at 18:05

  Nee, borderline is zeker geen aanstellerij. Tenminste zelf ken ik noemand in mijn nabije omgeving, maar zoals je het leest, hoort is dit een erge ziekte..

 2. Yvon at 16:46

  Ik las op de andere site dat ze het hele borderline syndroom maar aanstellerij vond,maar zij voelt zich bij het minste of geringste aan gevallen en ligt dan weer huilend op bed,ga naar huis kind!!!
  Hoop voor Stiff dat ze ooit inziet dat ze niet alles af kan schuiven op haar borderline!!
  Maar borderline is zeker geen aanstellerij,maar een ernstig te nemen ziekte!!!!

 3. jane at 11:46

  Amanda doet er goed aan te begrijpen dat alles relatief is en context gebonden.
  Het woord fundament heeft juist in haar concept een soliede positieve betekenis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *