De borderline academie van Stefanie

De borderline academie van Stefanie

Sorry! We moeten ons excuses een beetje aanbieden, we hebben gisteren namelijk niet veel Utopia nieuws geplaatst. Sinterklaas was bij ons vervroegd langs gekomen waardoor we geen tijd meer vrij konden maken. Enfin gisterenavond stond natuurlijk de academie van Stefanie op het programma. Een academie over borderline. En Stefanie was van te voren erg zenuwachtig, ze werd er zelfs kotsmisselijk van. Maar gelukkig is alles toch goed gekomen, er was geen beamer die was Stefanie vergeten maar wel een kleine tv. Er zijn toch wat mensen gekomen dus al het geregel is niet voor niets geweest. Ingrid van Stichting Borderline presenteerde de avond. Ook vertelt ze natuurlijk wat borderline nu precies is. Maar Stefanie vertelt ook haar eigen verhaal aangezien ze zelf ook borderline heeft. En aan het einde van de academie werd er ook nog een cabaretstuk over borderline voorgedragen. Om je een hele lap tekst te besparen hebben we wat filmpjes gevonden voor je zodat je de avond nog eens terug kunt kijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 13:23

    Die opmerking die Armanda gaf vond ik erg gemeen over dat Stefanie het niet heeft dat ze der aanstelde , van mij had zij 3 stemmen gekregen jammer dat niemand haar gehoord heeft alleen tegen ie ze het zei .

  2. jolanda at 19:01

    Goed en duidelijk uitgelegd ,door die mevrouw.
    was niet negatief over borderliners,maar juist begripvol.
    is eigenlijk heel heftig voor die mensen en hun omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *