Armanda vind de nominaties spannend

Armanda vind de nominaties spannend

Wat gaan jullie doen vandaag? vraagt Armanda aan Gabriëlle en Nicole. Naar jou kijken antwoordt Gabriëlle. We gaan kijken hoe jij knap gaat wezen vandaag voegt ze eraan toe. Armanda vraagt op haar beurt of haar knapheid ook nog invloed heeft op de nominaties die dinsdag plaats zullen vinden. Gabriëlle en Nicole lachen. Vindt je het spannend vraagt Nicole door. Ja vertelt Armanda, ik vond het wel heel leuk van een afstand maar nu zit ik er middenin en vind ik het toch wel raar. Gabriëlle wil weten of ze het raar vindt om stemmen te geven aan de mensen waarmee ze samenwoont. Ja is het antwoordt van Armanda, dat is precies het punt. Het is eigenlijk best wel een mindf*ck voegt ze eraan toe. Vervolgens proberen Nicole en Gabriëlle de nieuweling wat op stang te jagen. Wij zijn genadeloos. Je krijgt niet alleen een stem, maar je krijg ook een hele tirade er achteraan zegt Nicole met een stalen gezicht. Armanda kan er gelukkig wel om lachen. Daarna is het klaar met de grappen. Nicole en Armanda bespreken wel dat ze een notitieblokje gaan gebruiken. Dan kunnen ze tenminste opschrijven wat hun beredeneringen zijn. Gabriëlle heeft allemaal geen tijd voor die bullshit. Ik wil het gewoon kort houden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 14:40

    Die armanda is echt gerafineerd, ze gaat naar iedereen daar en lokt ze tot uitspraken uit met de bedoeling om te weten te komen wie en waar iemand op stemt. Ze is al het hele rijtje afgegaan. Maar zijzelf wil niets los laten. Ze zei wel op personen die niet van vega houden of er niet aan mee doen.En zo n iemand moet objectief zijn? Sorry vind haar egoistisch en is alleen maar met vega en zichzelf bezig. En daar komt nog bij dat ze enorm SAAI is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *