Familiebezoek voor Rob

Familiebezoek voor Rob

De dag gaat rustig voorbij, dag 697 alweer! Maar deze dag is wel leuk voor Rob, want hij heeft familiebezoek! Hij stond dan ook al op tijd te wachten tot zij arriveerden. Zodra hij ze vanuit de loods aan zag komen snelde hij zich dan ook richting het gezelschap. Dit keer is Rob zijn vader, zus, broer, en twee vrienden meegekomen. Na knuffels, kussen en begroeting gaat de groep dan ook richting de loods. Aldaar wordt een grapje gemaakt over de snor van Rob die door de Movember actie goed te zien is. Ja ik loop al een maand voor l*l grapt Rob. Tijd om wat cadeautjes uit te pakken! Rob krijgt van alles zoals kleding. En van zijn vader een mooi nieuw vest met de woorden je moet er wel mooi bij lopen met kerst. Rob geeft ondertussen nog aan dat hij ze erg gemist heeft. Ik zit hier nu al bijna zeven maanden, het is echt een gekkenhuis eigenlijk maar ik vermaak me wel hoor voegt hij eraan toe. Het gezelschap kletst nog even verder en Rob knapt er zichtbaar van op. Een mooie dag voor hem dus!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *