Baby Brooklyn verlaat Utopia

Baby Brooklyn verlaat Utopia

De dagen met real care baby Brooklyn zitten er weer op! Gina en Mark zijn inmiddels dus geen ouders meer…

Want de Utopia baby wordt weer opgehaald, de twee geven een afscheidskus en evalueren vervolgens de tijd die ze doorgebracht hebben met de real care baby. Volgens Mark hebben ze er alles aan gedaan om het experiment te laten slagen. Volgens Gina worden ze ook een goede papa en mama. En dan is het tijd om nog serieuzer te praten, wanneer komt er een echte baby? Gina wil over twee jaar aan het echte werk beginnen. En ook Mark vindt dat ze niet lang moeten wachten, voordat hij straks te oud wordt. Ik weet niet of ze dan nog hard genoeg zwemmen voegt hij eraan toe. Al met al is de kinderwens wel een stuk groter geworden, maar de twee willen wel nog even genieten van de tijd die ze met z’n tweetjes kunnen hebben. De twee gaan vervolgens nog even naar Brooklyn die alweer huilt. Gina richt zich op Brooklyn en zegt ik weet zeker dat we de leukste en liefste ouders waren van je leven. Als de baby dan echt weg is zijn de twee wat verdrietig. Ik voel me wel eenzaam zegt Gina wat verdrietig, alsof ons gezin uit elkaar gerukt is…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. gea at 22:14

    Ik ben benieuwd of het hun stemmen gaat geven bij de nominaties, Armanda vreest ook dat zij stemmen gaat krijgen, en Bas en Cees. We zullen het gaan zien 1 december.

  2. anneke at 20:26

    Wat een aanstellers.
    Als ze kinderen willen dan wel buiten utopia nu erger je je er al aan laat staan dat het gebeurd daar , ik denk dat er dan geen kijkers meer over blijven
    Wat zullen de mede bewoners blij zijn vooral Rob

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *