Familiebezoek voor Cees

Familiebezoek voor Cees

En zo gebeurd er dan toch nog iets in Utopia! We waren even vergeten dat Cees familiebezoek kreeg. Tijd om erop terug te blikken want ze zijn inmiddels net weer vertrokken. Het bezoek kwam dus laat op deze middag aanrijden. Hartelijk ontvangt Cees zijn familie, we zien een vrolijk gezicht bij hem en dat is toch wel mooi om te zien. Er volgen knuffels, kussen en begroetingen. Zo zijn zijn dochters ex vrouw, neef en broer naar Utopia gekomen. Snel gaat het gezelschap naar binnen en als iedereen lekker zit worden er cadeautjes tevoorschijn gehaald. Cees krijgt met name kleding. Ook worden er nog serieuze gesprekken gevoerd met zijn familie. Volgens zijn familie heeft Cees kans om genomineerd te worden. Cees wuift het weg, hij is nog niet klaar, ik wil nog wel even voegt hij eraan toe. Ook Rowena kletst gezellig met de familie, ze heeft het over de leuke momenten die ze met Cees beleefd heeft. Hij heeft wel humor hoor voegt ze eraan toe. Ook laat het thuisfront weten dat de reacties vanuit de buitenwereld positief zijn, ze moeten wennen aan hem maar uiteindelijk vinden ze hem toch een lieve kerel. Ook wordt er nog gezellig gegeten en niet veel later zit het bezoek er alweer op. Was het toch nog een leuke dag voor Cees!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Ann at 09:20

  Reacties van de buitenwereld zijn positief over cees!! Zeggen zijn familieleden, jee die hebben het liegen en verdraaien van dingen, niet van een vreemde, van hun vader cees dus

  • joze at 12:36

   Volgens de poll staat Cees wel elke week op 3 of 4, dus hij laat veel bewoners achter zich.
   En die poll komt toch van de “buitenwereld”. Maar goed, bij jouw en de andere dames, maakt het niet uit wat Cees doet, hij is gewoon jullie “pispaaltje”.

 2. gea at 22:10

  Cees heeft weer nieuwe kleding gekregen, kan hij eindelijk die groene en die andere trui een keer in de kast laten hangen, ook moesten er zakelijke dingen besproken worden wat we niet mogen weten. En dat de buitenwereld Cees wel zien zitten, ik niet in ieder geval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *