Bewoners horen van terreuraanslag in Parijs

Bewoners horen van terreuraanslag in Parijs

Zoals velen wel weten heeft er vannacht een terreuraanslag plaats gevonden in Parijs. Ook in Utopia is het nieuws hard aangekomen…

Bjorn heeft vanmorgen de krant gehaald en terwijl hij terug loopt richting de loods leest hij vol verbijstering en ongeloof wat er vannacht is gebeurd. Een aantal bewoners verzamelen zich rond de krant die de eerste berichten vanuit Parijs opnieuw brengt. Zichtbaar aangeslagen zegt Nicole, hoe kan je nou vechten tegen een onzichtbare vijand, dat gaat gewoon niet. Ik heb er al eens eerder tegen gevochten en zou het zo weer doen. Het is de puurste vorm van terrorisme. Je kan wel proberen hun bronnen af te snijden reageert Armanda. En misschien moeten we ons ook niet bemoeien met de politiek daar, dan roepen we het ook over ons af voegt ze eraan toe. Ook zou Benjamin een traan hebben gelaten toen hij het nieuws hoorde. We kunnen nog wel meer schrijven over dit tragische nieuws maar we besluiten het hier verder bij te laten. Ook wij moeten nog even bijkomen van dit tragische nieuws. En wensen dan ook alle slachtoffers en nabestaande het allerbeste toe.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *