Mark maakt zich zorgen om Le Luifel

Mark maakt zich zorgen om Le Luifel

Mark maakt zich zorgen om Le Luifel, hij is namelijk bang dat Bjorn en Rowena hun verantwoordelijkheid niet aankunnen. Maar hij merkt ook dat de twee nieuwe frietbakkers achter zijn rug om over hem praten. Dit besprak hij met mede bewoner Ivan. Ik vind dit heerlijk zegt Mark, ik krijg hier energie van.  Niet naar mij toekomen. Geen vragen stellen. Zonder liefde de patatjes staan te snijden. Ook maak ik mer zorgen om het tempo van Rowena en Bjorn gaat Mark verder. Als ze in dit tempo blijven snijden hebben ze nooit genoeg. Ook moet er nog voorgebakken worden, maar alleen Ivan is hier mee bezig. Ik overweeg om een wedstrijd friet snijden te houden tegen Bjorn grapt hij.

Mark en Ivan lopen naar Le Luifel en Bjorn en Rowena doen binnen hun beklag. De twee vinden het raar dat Mark niet tegen hun heeft gezegd dat ze ook voor vandaag en morgen moeten voorsnijden. Dat is toch ook logisch? aldus Benjamin die ook even komt kijken. Rowena antwoordt dat ze er niet over heeft nagedacht en vind het vervelend dat Rob en hij haar een beetje uitlachen. Ik heb er gewoon niet over nagedacht, that’s it. Het is toch ook allemaal nieuw? zegt ze. Maar Benjamin en Rob blijven bij hun punt. Het is niet logisch gedacht. Zal het nog goed komen met Le Luifel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. gea at 18:43

    Waarom blijft Mark niet gewoon de luifel doen? Hij is toch de initiatiefnemer van het hele gebeuren, en nu gaan er drie totaal onervaren mensen in staan die niet weten dat je ook moet voorbakken. Misschien wordt het niet zo druk want het weer werkt niet echt mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *