Gina wil een baby met Mark?!

Gina wil een baby met Mark?!

Gina heeft een idee wat ze met Mark wil delen, nu ze weer officieel verkering hebben vind ze het namelijk tijd voor de volgende grote stap…

Buiten spreekt Gina Mark aan, ze wil hun liefde naar een volgend level tillen vertelt ze. Ze wil ouder met Mark worden. Ik wil een kindje met je! Mark kijkt verbaasd naar Gina, een echte vraagt hij met een diepe zucht? Gina antwoordt een real care baby! Mark zegt opgelucht oh een real care baby! Ik dacht dat je een echte bedoelde! De twee lachen en jullie zullen je vast afvragen wat een real care baby is. Dat is een levensechte baby die reageert als een echte baby. De baby is zeer realistisch: hij maakt zuiggeluidjes als hij drinkt en maakt geluidjes als hij voldoende gedronken heeft. Je hoort zelfs zijn ademhaling als hij slaapt.  Maar Mark ziet het ook wel zitten, sarcastisch zegt hij dat hij wel voor een pop wil zorgen. Dat doet Gina dan weer twijfelen, ze vraagt zich af of Mark de pop wel als echte baby zal behandelen. Ze wil het ouderschap serieus nemen Mark daarin tegen lijkt nog te moeten wennen aan een baby… We zijn benieuwd wat daar de kosten van zijn!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. anneke at 13:20

  Als ze een baby pop wil hebben had ze er een van thuis mee moeten nemen, Stefanie heeft ook een pluche beest om mee te slapen .
  En Mark trap er niet in ze wil niet voor niks weer met je als ze de pop heeft kan je weer de pot op .

 2. MariaBora at 02:01

  het is nu 100% zeker dat Gina toch echt naar haar moeder terug moet, helemaal lekker is ze niet (zacht uitgedrukt), moeder ga naar Utopia en haal je kleuter daar weg, Mark moet toch eigenlijk ook wel wijzer zijn, maar ik heb het al eens gezegd, er zit iets in het water van Utopia dat de hersenen een beetje week maakt, Utopianen, pak je koffer en ga gauw naar huis voor het te laat is.

 3. Anja at 21:13

  Wat is Gina toch een kleuter, . Voor zoveelste x WEER verkering, en ze weet dat ze ineens oud wil worden met mark,
  Huur maar eens een psychiater in
  En Mark….opent dit je ogen nog niet?????????
  Dan heb jij ook hulp nodig , haal op zn minst dat bord voor je kop wegi

 4. Jojanneke at 19:56

  Gina ga eens langs bij de psychiater…. Heb je goed opgelet bij de lezing over bordeline???
  Hondjes, varkens en nu ern real care baby??? Ga naar huis man. Ga daar eerst even volwassen worden.
  Ze kunnen al niet goed voor de beestjes zorgen. Een paar keer de koeien en dan is het nieuwe er vanaf op naar het volgende project.

  • Yvon at 21:16

   Het is Stef die borderline heeft,niet Gina!!!ik keur haar gedrag niet goed,het is erg genoeg,of misschien juist niet dat er zo’n poppen in de handel zijn.
   Maar ik wil hier toch even op komen voor de borderliners,ze zijn echt niet gek,hoe Stef zich gedraagt is niet typisch Borderline.

 5. Ann at 19:08

  Zo gea, is zn pop zo duur?? Ja die zijn daar volgens mij toe aan gesprek met psychiater, de een kampt met verleden vader, de ander gaat met lamp, sperma opzoeken, de ander wil een baby, enz enz

 6. gea at 18:38

  Een real care baby kost ongeveer €1800.00, waar halen ze dat vandaan. Ze lijkt wel gek ze heeft iedere keer weer wat nieuws, zo is het uit dan weer aan en nu een baby we zullen het wel zien.

 7. Sonja Hiemstra at 18:37

  Nou moet het niet gekker worden, wennen aan een baby dmv een pop…..Hun relatie is een knipperlicht door onvolwassen gedrag van Gina en nou wil die kleuterachtige 20er met een pop het hebben van een baby nabootsen.
  Mark, sta dit rare gedrag niet toe en kap met deze gestoorde griet !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *