Dierenambulance rukt uit voor eendje uit Utopia

Dierenambulance rukt uit voor eendje uit Utopia

Paniek in de tent! Alhoewel het heel gezellig is door het familiebezoek van Gabriëlle hebben Bas en Ivan iets minder leuks mee gemaakt… De twee vonden namelijk een eendje waarmee het niet goed gaat. De dierenambulance moet opnieuw langskomen in Utopia!

Maar wat is er aan de hand? Bas en Ivan denken eerst dat de eend een pootje gebroken heeft. Ik bel Sandra wel even Zegt Bas beslist, maar Ivan vindt dat geen goed idee. Dat kost je dan gelijk weer 150 euro weet je nog? Je kunt het gewoon zelf toch? Gewoon met twee plaatjes. De twee bekijken het eendje een poosje en lijken toch te twijfelen of het diertje wel een gebroken poot heeft. Het diertje loopt wel maar valt steeds om. Is ze misschien misselijk? vraagt Ivan zich af. Als het eendje verder wankelt besluit Ivan even in haar bek te kijken. Heeft ze kippenvoer gegeten of zo? Bas antwoordt het lijkt alsof ze een allergische reactie heeft. Uiteindelijk besluiten de heren de dierenambulance te bellen. Omdat het leven gewoon doorgaat en de dansles ook, zien we de mannen even later gewoon hun danspasjes oefenen. Maar als de dierenambulance aan komt rijden, willen ze toch even pauze. Bas denkt na wat Google werk dat het misschien botulisme is. De dame van de dierenambulance besluit het diertje mee te nemen naar Naarden. Wordt vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. MariaBora at 02:07

    Misschien moeten ze in en om de dierentuin een beetje hygienischer werken, goed schoonhouden en met speciale laarzen de koeien verzorgen in de stal, ik zie dat er wel vaak een bende op en om het terrein ligt, maar ja schoonmaken, wie heeft daar nog zin in, zuipen en neuken is leuker.

  2. gea at 21:20

    Het schijnt zo te zijn dat de pomp van de vijver kapot is, er zijn ook al dode vissen waarschijnlijk zuurstof gebrek. En als de pomp niet werkt heb je stilstaand water wat het er niet beter op maakt, dan verrot het water, is niet goed voor de dieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *