Familiebezoek voor Gabriëlle

Familiebezoek voor Gabriëlle

Jarige job Gabriëlle heeft vandaag een super dag! De jarige mag namelijk ook nog eens familie ontvangen! Haar familiebezoek bestaat dit keer uit haar moeder, familie en vrienden. Als er een auto op het terrein aankomt weet Gabriëlle genoeg, tijd om te knuffelen! En dat gebeurd dan ook, nadat de knuffels en kussen erop zitten gaat het gezelschap richting de loods. Tijd voor cadeautjes! Gabriëlle krijgt van alles zoals kleding. Maar aan lekker eten is ook gedacht, daar mag Gabriëlle en haar mede bewoners dan ook van genieten. Iedereen gaat lekker aan tafel om te genieten van al het lekkers. Uiteraard werd er ook nog even gezongen om het feestje compleet te maken. En dat het feestje compleet is is een ding wat zeker is, ze mag namelijk drie uur lang genieten van haar achterban! Ohh en vanavond is er ook nog eens een feestje waar bezoekers ook mogen komen. Waar onder andere twee dj’s zullen draaien. Uiteraard zullen we daar nog verslag over doen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *