Gabriëlle is jarig!

Gabriëlle is jarig!

Vannacht was er nog iets te vieren want Gabriëlle is vandaag jarig! Ietsje te laat zongen de bewoners lang zal ze leven en daarna volgde de knuffels, zoenen en felicitaties. Dat mag ook wel want Gabriëlle mag het heel de dag vieren. Naar eigen zeggen is ze 25 geworden maar dat zijn er in werkelijkheid 33! Na de felicitaties kreeg Gabriëlle natuurlijke ook een cadeautje. Ze kreeg een paar nieuwe schoenen! Maar vandaag staat er waarschijnlijk nog meer in petto, zo is er mogelijk een stripper geregeld en wordt haar verjaardag vandaag uitbundig gevierd door middel van een party. Volgens Naomi moet ze zich morgen (vandaag dus) daarom ook maar mooi aankleden. Niet veel later gaan de bewoners slapen maar Naomi en Wim zorgen dat heel de loods met ballonnen bezaaid wordt. Vanmorgen werd de jarige job flink verwend! Zo heeft ze een video boodschap van Colinda gehad die in Curaçao is. Maar ook haar familie wenst haar het beste toe. Verder heeft ze nog leuke verjaardagspost en haar dag kan niet meer stuk dat is één ding wat zeker is. Gefeliciteerd Gabriëlle!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *