Stefanie en Mark over de liefde

Stefanie en Mark over de liefde

We blikken nog even terug op gisterenavond, er vond toen een borrel plaats voor alle standhouders. We kunnen er niet veel meer van maken dat het er gemoedelijk aan toe ging. Na de borrel hadden Mark en Stefanie een gesprek over de liefde.

Mark en Stefanie nemen plaats onder de veranda, het gesprek gaat over de liefde. Want Mark wil graag weten wat zij nou precies van Rob vind, vind ze hem leuk? Weet ik niet is het antwoord van Stefanie. Ik raak er in de war van. En we hebben vele gesprekken gehad maar er is niets en er gebeurd niets. We gaan onze vriendschap niet op het spel zetten voegt ze eraan toe. Maar ziet Stefanie Rob seks met een ander in Utopia hebben? Dat wil Mark wel eens weten. Stefanie durft hier niet zo goed een antwoord op te geven. Seks misschien niet direct, maar zoenen kan zo weer gebeuren. Het is ook al een paar keer gebeurd. Maar het ergste voor mij is dat andere bewoners zich ermee bemoeien. Mark adviseert om toch maar eens het gesprek met Rob aan te gaan en te vragen hoe het tussen hem en Stefanie zit. Stefanie lijkt het wel een goed plan te vinden al vindt ze het bijzonder dat het laatst vanuit Rob kwam. Gesprekken zijn er meerdere malen geweest, zal er nu duidelijkheid komen? We houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *