Bjorn oppert een schoonmaak rad van fortuin

Bjorn oppert een schoonmaak rad van fortuin

Bjorn heeft een idee met betrekking tot het schoonmaken in Utopia. Hij deelt dit met Naomi, Gabriëlle en Rowena. Maar niet iedereen lijkt even enthousiast als ze het idee horen.

Bjorn zegt tegen Gabriëlle, Naomi en Rowena, stel dat je de hele dag moet schoonmaken. Je wordt morgen wakker en je moet de hele dag schoonmaken. Is dat vervelend? Dat je verantwoordelijk bent voor alles? Gabriëlle antwoordt ik vind dat ik al best veel schoonmaak, verantwoordelijk zijn voor alles gaat me te ver. Ik wil niet verantwoordelijk zijn voegt ze eraan toe. Volgens de dames blijft de vraag hoe je iemand een dag verantwoordelijk maakt. Bjorn oppert verschillende ideeën, zo horen we Russisch roulette. Lootjes, kaartjes trekken of elke ochtend aan een rad draaien. Waar alle namen op staat en op dat moment is één iemand de pineut. Nee dat maakt te veel herrie grapt Stefanie, een rad maakt altijd geluid! Je zou het maar elke dag zijn op het rad voegt Gabriëlle eraan toe. Voel je eens een dag Cees zegt Bjorn, zo noemen we het dan! Gabriëlle sluit het gesprek af, als een rad mensen stimuleert om schoon te maken, dan heb je mijn zegen. Wat denken jullie een schoonmaak rad van fortuin, zal dat werken in Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. gea at 19:25

    Een rad van fortuin kan zomaar gemanipuleerd worden, ik zie Bas er wel voor aan dat hij dat zo fikst dat hij dan nooit aan de beurt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *