Bas bestelt blacklight voor sporenonderzoek

Bas bestelt blacklight voor sporenonderzoek

Een rustige dag gaat voorbij, gelukkig kunnen we ondanks dat het rustig is toch nog wat nieuws vermelden. Zo heeft Bas een telefoontje gepleegd om een bestelling te plaatsen. Bas houdt van gadgets, zo had hij eerder al afluisterapparatuur besteld. Maar vandaag komt daar een nieuwe gadget bij… Na een kort telefoongesprek heeft Bas het voor elkaar, als het goed is wordt er vandaag een blacklight geleverd en kan Bas opnieuw op onderzoek uit. En wat Bas ermee van plan is? Hij wil op onderzoek gaan om zo te kijken wat de stelletjes die zich af en toe afzonderen van de groep, in de cordwood of wellness doen. Is dat meer dan slapen? Wat gebeurd er verder nog in Utopia?

Er is iemand op bezoek geweest die Mark kwam helpen met het bakken van oliebollen. Mark wil de gasten ook oliebollen en appelflappen aan serveren. Dit is dan ook de reden dat hij hulp heeft ingeroepen, zodat hij de fijne kneepjes van het vak leert. Verder is Cees ook weer op pad gegaan met de fotocamera om de mooiste plaatjes van Utopia vast te leggen. Dit na het succes van de natuurfoto’s die hij eerder plaatste in de Utopia Courant. Het is duidelijk dat Cees er een nieuwe hobby bij heeft! Verder vinden Ivan en Rob dat Mark zich eens wat mannelijker moet gaan gedragen, dus ze hebben een plan bedacht om te zorgen dat Mark nu echt zijn stoere kant laat zien. Ze ontvoeren hem en binden hem vast aan de boksbal in de gym. Eerst ondervragen ze Mark over de relatie tussen hem en Gina. Als ze dit verhaal hebben aangehoord, trekken Ivan en Rob hun bokshandschoenen aan en gebruiken ze Mark als boksbal. Uiteindelijk als ze klaar zijn kunnen ze er met z’n allen hard om lachen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Yvon at 20:56

  Wat Bas wil doen is voyeurisme,volgende mij is dat strafbaar.
  Misselijk manneke,zou toch eigenlijk niet mogen…maar Bassie komt overal mee weg!!!

 2. gea at 19:18

  Misschien heeft Bas zijn eigen kwakjes wel gevonden, of van Cees, of zelfs van b& b gasten. Maar zonder gekkigheid die gozer is echt gestoord bezig met iedere keer weer van die misselijke dingen.

 3. Ann at 18:49

  Sorry hoor, maar er is echt iets mis met die bas, is hij paranoia of heeft hij achtervolgingwaanzin… Zelf lig hij met ouwe cees in cordwood of wellness.. Dus wat is dit nu voor onzin?? En wie betaald dat?? Ach ja, zoals de waard vertrouwd hij zijn gasten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *