Het centraal van 12 november

Het centraal van 12 november

Tijd om weer wat te bespreken, de bewoners hebben bijeen gezeten voor een centraal. Hier lees je alle besproken punten van 12 november terug.

Bas en Cees worden aangesproken
Bas en Ivan worden aangesproken als Ivan het centraal opent. Bas slaapt al een week in het cordwood en Cees heeft er ook al een aantal keer geslapen. Ivan vindt het oneerlijk, en de rest sluit zich bij Ivan aan. De gasten van de B&B hebben nu het gevoel dat ze in de kamer van Cees slapen aldus Bjorn. Dat is natuurlijk raar, vinden de meeste bewoners.

Officieel verkering
Gina is aan de beurt en deelt mede dat Mark en zij weer een stelletje. De rest juicht en klapt. Ik vind het geweldig, zegt Armanda. Ivan snapt er geen snars meer van. We snappen het zelf ook niet eigenlijk zegt Gina lachend. Ze legt uit dat ze elkaar, en vooral Gina zelf, elkaar voor de gek hielden. Of hun mede bewoners het nog moeten geloven weten ze niet. Ik schrijf het nog even niet op, zegt Benjamin lachend. De rest barst ook in lachen uit. Maar ik vind het toch een heel leuk nieuwtje en een positief iets voor het centraal zegt Nicole dan.

Standhouders & de markt
Vanavond is het weer tijd voor een borrel. Alle standhouders komen weer langs. Er is zelfs een nieuwe standhouder voor kleren in grote maten. Dan heeft ook Ivan goed nieuws er komt een treintje op het terrein. Een oud nostalgisch treintje komt op het grasveld te staan tijdens de markt. Rowena wil graag de locomotief zijn!

Onderbreking centraal
Het centraal wordt kort onderbroken door bezoek. Dennis komt langs om Mark te helpen met oliebollen en appelflappen. Om half drie gaat Mark samen met Stefanie Rob en Gina de eerste ronde draaien. De rest mag natuurlijk lekker komen proeven. 

Verjaardag Gabriëlle
Morgen is Gabriëlle jarig. Ze wordt dertig jaar! Ook krijgt ze bezoek van haar familie. Gisteren zei ze tegen Benjamin dat ze nerveus is en niet zeker weet of ze wel kan geniet morgen, maar nu laat ze weten er onwijs veel zin in te hebben. 

De show van Cees
Voor het nieuwe programma Op de stoel bij Cees is Cees druk bezig met een eerste gast. Op aandringen van de rest zegt hij dan toch maar wie het waarschijnlijk wordt. Het is nog niet helemaal zeker, maar ik ga ervan uit dat het doorgaat en dan zal Jack Spijkerman komen aldus Cees. De bewoners vinden het knap van Cees. Hij krijgt een applaus en complimentjes. 

Gunst
Gina wil graag een kapster. Ze doet het haar van al haar mede bewoners maar nu wil ze graag zelf een keer geknipt worden. De rest geeft haar groot gelijk. Uit het geldpotje van de groep mag de Gina nu eens zelf verwend worden. Anders houdt Mark het ook nooit vol met Gina lacht Benjamin.

Einde centraal
Na een klein half uur vergaderen breiden de bewoners er alweer een einde aan. Iedereen is blij met zo’n positief en effectief centraal. Applausje voor onszelf! wordt er geroepen. En daarmee sluit het centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 15:38

  Och wat een nieuws, Gina en Mark hebben weer verkering en ze wil ook een keer naar de kapper, doe er gelijk een make-over bij en gooi dat pruillipje in de prullenbak

 2. Yvon at 14:32

  Ik schrijf alleen maar dat Bas en Cees denken dat ze een paar apart zijn wat is daar nu verkeert aan.
  En dat ze daar overgaan zeuren/zeiken

 3. gea at 14:23

  Ik dacht eerder gelezen te hebben dat Gabs 33 jaar wordt ipv 30, ze zegt zelf dat ze 25 is maar dat liegt ze. Het zal niet weinig kosten om Jack Spijkerman in utopia te interviewen of komt hij gratis.

  • Ann at 15:20

   Ja zal veel geld kosten, maar dat zegt cees niet. Maar de narsist denk dat hij heel wat is,met eerst de minister president rutte bellen.. Denk hij nu echt dat hij zich daarvoor leent???

 4. Ann at 14:19

  En terech. Dat bas en cees niet apart moeten slapen.. Ze wisten vantevoren waar ze aan begonnen en slapen in de loods, maar die 2voeren niets uit en willen voor dubbeltje op eerste rang zitten.. Deuren oo slot en slapen in de loods.. Makkelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *