Stefanie vraagt duidelijkheid aan Mark

Stefanie vraagt duidelijkheid aan Mark

Hoe zit het nou precies tussen Mark en Gina? Ze hebben een wilde nacht gehad en Stefanie is wel benieuwd hoe het nou precies allemaal zit. Vandaar dat ze het gesprek met Mark aan ging.

Mark, waar was je vannacht? vraagt Stefanie. Mark legt uit dat hij tijdens het pokeren even naar het toilet moest, maar ineens was Gina daar ook. Dus we begonnen daar met kletsen en we hadden beiden een drankje op dus dan weet je het wel. Uit het niets nam ze me mee het douche hokje in en kuste me. Dat vond ik natuurlijk helemaal niet erg voegt hij eraan toe. Mark legt verder uit, dit wordt ook de laatste keer dat we het gaan proberen. Als het dan nog een keer fout gaat, dan zijn we gewoon niet voor elkaar gemaakt. Stefanie vindt het knap dat hij dat zo tegen Gina durft te zeggen. Maar officieel heb je nu dus verkering? vraagt ze voor de zekerheid. Ja antwoordt Mark, nou eigenlijk al die tijd al voegt hij er lachend aan toe. Stefanie begint ook te lachen en feliciteert hem met zijn kersverse relatie. Ze is wel benieuwd hoe de groep er nu op gaat reageren, maar Mark denkt dat ze wel positief zullen reageren. Ook omdat Gina van gedachte is veranderd door Nicole, althans dat denkt hij. Zal de relatie tussen Mark en Gina wel slagen dit keer?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Ann at 13:42

  Maar dat stefanie dat vraagt, raar, ze moet eerst eens naar haar zelf kijken, hoe zij zichzelfvernederd met rob. Of is het 1van de 7stemmetjes di. Zegt dat ze dat aan mark moet vragen… Eigenlijk waar gaat dit allemaal over, belachelijk

 2. Ann at 13:37

  Anneke, nu ben ik het met jou eens, ze zet mark voor schut om zo over hem tepraten.. Ze maakt hem belachelijk.
  En haar ouders vinden dat niet goed?? Sorry maar haar moeder is ook asociaal, nu mag ik cees niet, maar als je daar komt geef je fatso enlijk een hand, en niet eerst vragen aan iemand, heb je je handen wel gewassen, dat is vernederd, dit doet cees ook maar had zij niet moeten doen.
  Dus gina lijkt veel op haar moedero, dit doet gina bij mark, alleen op een andere manier.
  Ik vind dat gina zich heel kinderachtig gedraagt en totaal niet volwassen plus heel manupuleren naar mark toe.. Hij vind haar leuk, en zij maak misbruik van hem

  • anneke at 16:01

   zijn we het 1 keer met elkaar eens . en een ding wil ik je vragen val mij niet persoonlijk aan, dat doet mij veel verdriet, daarom schrijf ik niet vaak op jouw mening omdat ik dan de raarste dingen naar mijn hoofd krijg

   • Ann at 16:57

    Nou anneke, dat doe ik ik niet en zoiezo niet persoonlijk. Maar ikben ook zo vaak persoonlijk aangevallen door jullie. Zelfs bedreigend.. Ik geef mijn mening, en dat mag.. Maar als jou dat verdriet doet en het persoonlijk oppak, is dat niet de bedoeling, sorry… Ann

 3. anneke at 12:50

  En dan moet je na gaan dat ze tegen Nicole zei hij kan niet zoenen (dat ga je toch niet vertellen ) en zo denkt Mark er misschien ook over.
  Maar zo te lezen had ze weer wat gedronken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *