Mark en Gina hebben de nacht samen doorgebracht

Mark en Gina hebben de nacht samen doorgebracht

Het kan snel veranderen in Utopia. Zo maakte Gina het eerder deze week uit maar vannacht sliepen de twee weer samen. Is hun relatie nu weer aan?

Het begon allemaal laat op de avond bij de douches. Gina en Mark trokken zich terug voor wat privacy zonder dat er ook daadwerkelijk gedoucht werd. Ze frissen zich even op en gaan dan weer terug de woonkamer in. Mark wil weten waar hij staat, wil je er echt voorgaan nu? vraagt hij. Ik vind het gewoon eng antwoordt Gina. Ze zegt ze dat ze bang is dat hij eerder uit Utopia stapt. Maar dan wacht ik op jou verzekert Mark haar. En dan vraagt Mark of Gina niet zijn vriendinnetje weer wil worden. Gina antwoordt met een duidelijke ja en er volgt een zoen. Gina geeft aan dat ze minder wil zoenen maar het graag wil proberen. Ook ben ik er onzeker over mijn gevoelens en ben bang dat jij meer voor mij voelt dan andersom. We gaan gewoon allebei onze eigen weg binnen Utopia antwoordt Mark. Ook al hebben we een relatie. Daarna doken de twee het bed in niet om te slapen, het ging er aardig bewegelijk aan toe. Tot een uurtje of 5! Daarna besloten de twee maar te slapen en werden op tijd wakker om snel weer in hun eigen bed te gaan liggen. Echter hebben andere bewoners al lang door wat er afgespeeld heeft.

Vanmorgen werden de koeien namelijk verzorgd door Stefanie en Naomi en zij hebben een gesprek gehad over Mark en Gina. Stefanie vertelt dat Mark en Gina al in het douche hokje stonden, daarna zijn ze naar de horecakeuken gegaan en ik heb Gina nooit meer terug gezien. Wat er allemaal gebeurt is, don’t ask me, please. Naomi snapt er niks van, raar verhaal zeg! En wat gebeurde er toen? Toen waren ze foetsie antwoordt Stefanie die normaal haar kamer met Gina deelt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Mieke at 07:19

    Tjonge jonge wat een kerel die Mark, gelooft hij nou werkelijk dat ze het deze keer wel meent? Ze zal wel weer teveel gedronken hebben en dan zet ze al haar principes aan de kant.
    Ik ben geen Mark fan maar dat misbruik van Gina vind ik wel sneu voor hem, volgens mij heeft hij wel echt gevoelens. Ben een vent Mark en zet jij haar maar aan de kant, dan moet je eens kijken hoeveel moeite ze voor je gaat doen.

  2. anneke at 12:46

    Waarom gebruiken ze de B&B niet je gaat toch niet te keer waar iedereen bij is ,ze wilde niets met Mark doen nu gaat ze te keer waar iedereen bij is , Begrijp ik het begrijp jij het een hele rare meid maar ja Mark wil ook wel eens wat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *