Ivan houdt een boze speech

Ivan houdt een boze speech

Ivan heeft de groep bijeen geroepen, hij moet namelijk wat kwijt. Het gaat over de organisatie van de markt en de taakverdeling hiervan. Hier ontstond vanmiddag aardig wat onduidelijkheden over.

Ivan vertelt dat hij het rooster van de markt veranderd. Op geïrriteerde toon vertelt hij dat de mensen die willen rouleren niet meer heeft ingeroosterd. Benjamin, Gina, Nicole en Gabriëlle krijgen een compliment, terwijl de rest van de groep er aardig van langs krijgt. Wat mij wel heel erg is opgevallen is dat Benjamin en Gina eigenlijk de enige zijn die hebben aangegeven sorry, Gabriëlle en Nicole ook die hebben aangegeven dat ze gaan staan waar ze nodig zijn en moeten staan. Die verder niet kritisch zijn over het iets van de markt meekrijgen en hard moeten werken of niet. Dus wat dat betreft chapeau jongens. En ik hoop dat de rest van de groep de komende markten dat ook iets gaat aanhouden zo pleit Ivan. Maar daar laat Ivan het niet bij, hij vertelt ook dat hij Cees nu helemaal van de rondleiding is afgehaald, en Baas Beach wordt vanaf nu alleen door Bas gedaan. Ivan gaat nog even door, ik ben er eigenlijk helemaal klaar mee, met het willen rouleren en even iets anders willen gaan proberen. Het is één dag dat er iets van je gevraagd wordt, waarbij er heel veel verdiend kan worden. Waar we allemaal de vruchten vanaf kunnen plukken. Als dat allemaal te veel gevraagd is, prima joh. Dan doe je maar lekker waar je zelf zin in hebt.

Rob is is het er niet mee eens, hij snapt iets niet helemaal. Zes maanden doen we het al hetzelfde en nu hebben een paar mensen aangeven dat ze iets anders willen. Ik zie het probleem niet, voegt hij eraan toe. Volgens Ivan wil hij mensen plaatsen waar ze hun kwaliteiten kunnen benutten. En als er mensen in Le Luifel staan die liever rouleren dan schiet het niet op. De groep lijkt zich erbij neer te leggen en het overleg gaat verder. Nadat de nieuwe taakverdeling doorgenomen is praten Rowena en Ivan nog even na. Rowena zegt dat ze de actie van Ivan gedurfd vond, liever jij dan ik voegt ze eraan toe. Ik weet dat ik in mijn gelijk zit antwoordt Ivan. Dus dan kan ik dit soort dingen zeggen. Een echte leider zo vind Rowena. Maar er wordt nog meer nagepraat zo vindt Rob het wel grappig dat Bjorn, Ivan en Rowena Le Luifel gaan doen. Kijken wie het laatste acht zei hij tegen Ivan. Rob heeft met name zijn twijfels in de werkhouding van Bjorn. Rowena hoort het en zij denkt dat als het moet Bjorn echt wel gaat knallen. We zijn benieuwd hoe de Utopia markt gaat verlopen. Hopelijk met niet al te veel chaos!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Wil at 09:52

  De tiran in topvorm, het moet aan gaan zoals hij wilt, de meeste durven niet tegen hem in te gaan, raakt nu echt tijd dat hij vetrekt.

 2. Mieke at 05:45

  Als er iemand moet vertrekken is het Ivan wel, hij meent de heer en meester over Utopia te zijn.
  De anderen zijn wel zwakkelingen, ze durven niet tegen hem in te gaan.
  Ik kan me best voorstellen dat iedereen wel eens iets anders wil doen op de markt, dat moet toch niet zo moeilijk te organiseren zijn?
  Gooi Ivan Cees en Gina eruit en laat de rest van de groep maar zwemmen hoe ze hun geld moeten verdienen.
  De agressiviteit van Ivan vind ik ver buiten proportie.

  • anna at 09:29

   Helemaal mee eens Mieke,Ivan en zijn vriendinnetje denken dat ze de baas over Utopia er is niemand die tegen Ivan ingaat ….Het is een tiran ik zou het niet pikken die grote bek van hem.De hoogste tijd om hem uit Utopia te verbannen en zijn vriendinnetje meenemen…

 3. anneke at 00:20

  Als Ivan zich niets meer met de markt te maken wil hebben ,waarom reageert hij dan op de verdeling waar iemand moet staan
  En Bas alleen ,hij stond vorige keer met Rowena
  Bjorn en Ivan en Rowena staan nu in le luifel hebben ze hun eigen een leuke plek neer gezet, (wat doet Mark nu)
  En ja Ivan hij wil weer gelijk hebben en Nicole durft niet tegen te spreken want zo is ze hem zat en zo jaloers dat hij danst met meiden die mooi zijn

  • Manon at 17:52

   Waarschijnlijk reageert hij omdat er anders niemand daar is die wat regelt Anneke! En weet je wie dat bedacht heeft dat hun in le luifel staan?! Niet gelijk oordelen als je niet alles weet..

 4. Yvon at 22:08

  Hier krijgt Ivan weer commentaar op,ook ik vind het prima zo,hij heeft de leiding op zich genomen en iedereen heeft er stilzwijgend mee in gestemd,anders hadden ze moeten spreken.
  Rob begint ook vervelend te worden,hij mag best iets zeggen maar hij doet ook de hele dag niets als zitten,is ook goed te zien,als je de hele dag niets doet of loopt te roddelen of te zieken heb je ook geen recht van spreken,dat vind ik
  Verder vond ik het vanavond ook een misselijke vertoning met die foto’s ik kan er echt niets aan doen maar ik vind het een draak van een man!!!

  • Ann at 22:39

   Haha yvon.. Ik dus ook.. Heb niet gauw een hekel aan iemand maar deze man haal het bloed onder je nagels… En wat rob betreft heb je helemaal gelijk.. Doet niets.. Maar wie wel, ja ivan, wim.. Anderen weten niet wat werken is.. Zoals ik al veel eerder schreef, utopia zal opnieuw moeten beginnen, niets,de koien, kippen, beltegoed en wie dat niet wil kan vertrekken, wedden, daar blijven er maar een paar..

 5. Ann at 21:57

  Goed zo ivan.. Anders word het een chaos, aan cees bas en armanda heb je niets, die weten niet wat werken is… Wim wel.. O wat gast cees nu weer roddelen en ruzi stoken, hij heeft waarschijnlijk ook nog ooit in organisatie van een markt gezeten.. Bah vanavond weer gekeken, sorry maar wat ben jij een rare snuiter, gewoon eng… En wie zeg nu van zichzelf, mooie foto.. Moet je nagaan, denk na en vertrek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *