De confrontatie tussen Stefanie en Ivan

De confrontatie tussen Stefanie en Ivan

We zaten erop te wachten, de confrontatie tussen Stefanie en Ivan. Sinds gisteren loopt het namelijk niet helemaal lekker tussen de twee. Ivan sprak Stefanie aan omdat ze altijd nee zou zeggen en Stefanie was daar op haar beurt geirriteerd over. Maar daar hield het niet bij op, Ivan heeft Stefanie vanmorgen niet wakker gemaakt terwijl dat wel afgesproken was. Kortom Stefanie vond het eens tijd om te praten en stapte op Ivan af.
Ivan! Heb je even? begint Stefanie het gesprek. Dat heeft Ivan wel en legt uit dat hij gisteren wat gepikeerd was. Ook legt hij uit dat dat kwam doordat hij een tijd terug nog een goed gesprek met Stefanie had over dat ze zo vaak ergens nee op zegt. Ik hou gewoon niet zo van nee sayers voegt Ivan eraan toe. En toen jij gisteren wederom nee zei vond ik dat vervelend. Stefanie antwoordt dat ze het gisteren een beetje gehad had. Ivan vraagt hoe dat kwam maar Stefanie lijkt naar woorden te zoeken. Ze kan het niet goed uitleggen. Als Ivan vraagt wat ze gisteren gedaan heeft komt Stefanie ook niet verder… Stefanie gooit het over een andere boeg, waarom heb je me vanmorgen niet wakker gemaakt? Ik was gewoon even klaar met… jou geeft Ivan toe. Stefanie vindt het niet kunnen, terwijl Ivan had gehoopt dat ze uit zichzelf zou komen. Ze wil de rest immers niet wakker maken door een wekker aan te schaffen en voor Ivan is het een kleine moeite om haar even te wekken. Ivan geeft toe dat het een beetje kinderachtig was en biedt zijn excuses aan, maar blijft bij zijn standpunt dat Stefanie niet zo vaak nee zeggen.De discussie druipt een beetje af doordat de twee verder gaan over de indeling voor de komende markt. Toch lijken ze allebei wel tevreden te zijn over de uitkomst. Ze besluiten hun gesprek met een knuffel en gaan dan uit elkaar. Eind goed al goed?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. anneke at 00:06

  Je kan niet over iemand oordelen die borderline heeft en het zelfde als een rug en spierziekte of wat dan nog meer daarzo .
  Waar je wel wat aan kan doen is niet elke keer praten over homo ’s die er niet inzitten dit vind ik een beledeging , en het zelfde dat ik van een van jullie drie te horen kreeg Anneke kan wel een bed maatje van Cees worden dat vind ik een hele misplaatst iets ,er staat met rode letters houd het netjes maar het lijkt wel of jullie er op kikken om iemand te beledigen
  En waarom heeft hij haar niet wakker gemaakt dat doet hij anders ook maar omdat hij een beetje boos was heeft hij het niet gedaan , en waarom kan er geen wekker komen als je naar je werk gaat zet je toch ook een wekker .

  • Ann at 10:29

   Goed lezen anneke, ik schreef dat veel van hun allerlei kwalen hebben en niet hoe jij het beschrijf.
   En ik heb een mening en die schrijf ik op, en rode letters, let erzelf dan ook op.
   Waarom steeds commentaar op wat wij schrijven?? Waarschijnlijk omdat jij wil datwij dezelfde mening hebben..

  • Manon at 17:47

   Lees dan eens al je commentaren terug Anneke! Dan schrik je denk ik van jezelf! Want beledigen kun jij ook heel goed.. Je hebt niets anders dan commentaar op de bewoners, heb nog niet veel positiefs van jou voorbij zien komen! Dus misschien zelf beginnen om niet te beledigen!

  • Yvon at 21:02

   Waarom is het woord homo een belediging!!ik heb vrienden die homo zijn daar is niets mis mee!!
   Ik heb begrepen dat Bas zelf heeft aan gegeven biseksueel te zijn,ook dat is prima,maar dat stiekeme gedoe van die twee daar stoor ik mij aan en dan heb jij het gelijk over beledigen.

 2. Ann at 22:11

  De 1heeft last van zijn verleden, omdat zijn vader hem niet goed behandelde, ook last van rug en en, de ander heeft borderline, de ander teveel gewicht, de ander heeft het aan der spieren, de ander is vroeger gepest de ander speelt alleen met beestjes de ander wil een ander vega nisme opleggen.. De ander moet volgens mij nog uit kast komen.. Jee dit is utopia?? Lijkt wel een….. Ik vond het begin van utopia leuk, met niets iets moois maken, nou is nu ver tezoeken

 3. Yvon at 20:26

  Dat meisje moet eens goed wakker geschudt worden en ophouden met het misbruiken van haar borderline,kan ze dat niet dan moet ze haar 24 uur aan vragen!!!!

 4. Ann at 18:59

  Als je werkt in het dagelijkse leven, moet iemand anders je dan ook wakker maken?? Denk het niet, mijn man moet mij niet wakker maken.. Dus stefanie, zelf initiatief tonen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *