Stefanie zegt te vaak nee aldus Ivan

Stefanie zegt te vaak nee aldus Ivan

Het vervolg… Nadat Stefanie haar frustraties besprak over het standje wat ze gehad heeft van Ivan, besloot Nicole ook het gesprek aan te gaan met Ivan.

Het is Nicole namelijk opgevallen dat Stefanie boos is en er dus iets aan de hand moet zijn. In de slaapkamer vraagt ze aan Ivan wat er aan de hand is. Alsjeblieft zeg, tief op met haar joh zegt Ivan geïrriteerd. Ik ben er helemaal klaar mee! Voor iemand die heel weinig toevoegt en niks doet, zegt ze wel heel vaak nee. Ik heb laatst nog een gesprek met haar gehad en dacht dat ze er nu wel wat aan ging doen, maar blijkbaar niet. Ze was naar de koeien gegaan en ik zeg kom even helpen met de stenen sjouwen en ze zegt nee en weg was ze. Godverdomme je doet de hele dag niks, voert geen ene reet uit de hele dag door. En dan nee gaan roepen? Voor iemand die niets uitvoert zegt ze wel heel vaak nee, dus daar ben ik een beetje klaar mee ratelt hij door. Nicole merkt dat de frustraties nog te hoog zijn dus kiest eieren voor haar geld. Ze antwoord oke en laat het daar verder bij. Ivan blijf alleen in bed achter, op naar een nieuwe dag!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Therese at 20:32

    Wil dit is NIET persoonlijk naar jou en op jou gericht deze reactie maar ik vind en vraag me af of degene die hier op deze site reactie’s geven het zinnetje vast hebben staan in de pc met DUS ERUIT ZOU IK ZEGGEN want let maar op als je van andere reactie’s leest komt het meestal +/- 99 % voor , als je het dan goed bekijkt moet iedereen gewoon op sodemieteren en telkens een nieuwe bewoner/ster.Elke dag moge er volgens de reactie’s er dagelijks wel een stuk of wat op zouten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *