Stefanie heeft een standje gekregen van Ivan

Stefanie heeft een standje gekregen van Ivan

We blikken nog even terug op gisterenavond, Stefanie heeft toen namelijk een standje gehad van Ivan. En daar is Stefanie zachtjes uitgedrukt niet zo blij mee. Ze  besprak het onder andere met Bas.

Stefanie vertelt buiten op het rokersbankje wat Ivan tegen haar heeft gezegd. Hij zegt dat hij mij er laatst al op aangesproken had en dat ik uit zijn buurt moet blijven. En dat ik moet stoppen met mijn arrogante gedrag, want ik maak het hem zo wel heel erg makkelijk.Stefanie weet wel waar het vandaan komt, ze zou hem een tijd geleden niet voldoende geholpen hebben. Maar het was een vraag volgens Bas en op een vraag kan iemand toch nee antwoorden. Blijkbaar moet je de hele dag voor die man klaarstaan gaat Stefanie verder. Hij heeft de laatste tijd vaker van die dingen. Ik weet niet wat hij heeft, maar ik ga er niet goed op. Als je iets dwarszit dan moet je het zeggen. Hij kan niet zeggen dat ik niets doe, want dan is hij echt dom. Bas adviseert om het te laten voor wat hij is. Maar Stefanie denkt er anders over. Moet je opletten dat hij mij morgenochtend niet wakker maakt, met de reden dat ik moe ben. Maar als hij dat niet doet, word ik pissig. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 11:43

    Wie is Ivan om haar ook der plaats te zetten , nog even en dan moet iedereen als hij knipt met zijn vingers klaar staan.
    Als hij zo door gaat wordt hij nooit Utopiaan van het jaar.
    Stefanie doet de koeien (soms) wat zeurt hij dan roep Gina of Wim of Mark of Bjorn en Cees en wie dan ook die nooit de koeien heeft gedaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *