Discussie om schoonmaakrooster

Discussie om schoonmaakrooster

We gaan nog even terug, want naast alle drama en ruzie is er ook nog discussie geweest. Een discussie over het schoonmaakrooster wat tijdens het centraal van vandaag ter sprake kwam.

Als Ivan erachter komt dat het rooster er nog niet hangt, besluit hij naar Gabriëlle te gaan en haar erop aan te spreken. Jullie zijn toch ook onderdeel van de samenleving en spreken mensen aan op hun verantwoordelijkheid? Nu kijk ik op het rooster en dan is het er niet. Volgens Gabriëlle moet Ivan goed luisteren. Gina GAAT een rooster maken. Ze heeft het nog niet gemaakt. Je luistert altijd heel goed maar met dit niet voegt ze er boos aan toe. De twee kibbelen nog even verder en Stefanie die het ook hoort komt op voor Gabriëlle. Laat die meid gewoon met rust, die heeft stress voor d’r verjaardag voegt ze eraan toe.  Als Ivan vraagt of ze nu Gabriëlle advocaat is, reageert Stefanie vastberaden ja! en haar bodyguard! Maar Ivan is niet onder de indruk. Hij blijft aandringen op het feit dat er mensen moeten zijn die anderen aansturen. Als ik elke dag op het bord kijk en ik zie dat ik niks hoef, dan denk ik na dag negen ach, ik hoef toch niks. Dan doe je het toch lekker niet zegt Gabriëlle. Heel veel mensen doen hun taken niet, dan houdt het toch gewoon lekker op? voegt ze eraan toe. Nicole mengt zich ook nog in het gesprek, volgens haar gaat het om eigen verantwoordelijkheid. Ivan besluit eieren voor zijn geld te kiezen en besluit het gesprek te verlaten. Ik krijg slechte energie van jullie zegt hij als hij wegloopt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 23:12

  Waarom is Cees een ouwe viespeuk, vind het niet erg netjes dat er zoiets over iemand wordt gezegd, Rowena is nl. geen teener, dus die mag op de bank zitten naast wie zij wil, of wordt er misschien gedacht dat zij ertoe gedwongen wordt, men moet niet naar dingen gaan zoeken die er niet zijn en al zou zij Cees leuk vinden, niemand die hier iets mee te maken heeft. Soms vind ik dat de dingen hier wel een beetje te ver wordt doorgedouwd, Rowena is echt niet op haar mondje gevallen, of je haar nou leuk vind of niet, zolang ze een ander geen kwaad doen is het in mijn ogen prima

 2. gea at 22:30

  Rowena vanavond samen met Cees ‘ontspannen’op de bank ouwe viespeuk. Vanavond ook dat Cees bij een hovenier heeft gewerkt, heeft iemand hem daar ooit eerder over gehoord?. Ik weet niet wat hij allemaal al heeft gedaan ,maar het kunnen geen jaren achtereen hetzelfde baantje geweest zijn.

  • Yvon at 23:10

   Nee gea nooit over horen praten,hij moet vlg mij 80 jaar zijn,wat die man allemaal voor banen gehad heeft,nu is hij gepensioneerde zelfstandige!!!
   Hij zal een afgekeurde acteur zijn

 3. Ann at 21:50

  Iedereen die ik spreek over utopia zegt dat het niet klopt dat cees op de 5e plaats staat, zou eigenlijk onderaan moeten staan.. Dus….. Meningen verschillen

 4. Yvon at 20:10

  Er moet in zo’n groep iemand de leiding hebben,Ivan brengt het er best goed vanaf..wie in plaats van Ivan zou het anders moeten doen? Er is niemand die de verantwoording kan en wil nemen over deze groep,iedereen vind het best zo.
  Ik heb het al eens geschreven,de beste stuurman staan aan wal.
  Als ik Cees zie flinkvlooien met Rowena word ik al onpasselijk.
  Ik denk dat niemand bang voor Ivan is,hij is eerlijk en zegt het recht voor zijn raap,hij roddelt niet.

  • Ann at 20:31

   Goed gezegd yvon.. Vanavond ook gezien hoe hij met rowena doet, bah, snap haar trouwens ook niet.. Bang van ivan?? Nou ik zal bang zijn van de nachtelijke sluipschutter cees.. Goed dat ivan de boel aanstuurt, want meneer cees voert niets uit, armanda en bas.. Bah

 5. MarieJoan at 19:17

  Iedereen is bang voor Ivan, behalve Cees.
  Ik snap niet dat iedereen luistert naar die dictator.
  Nicolien is al helemaal gebrainwashed nu de rest nog.
  En ik snap niet dat hij elke keer tweedes staat in de lijst van favoriete bewoner, als ik veel mensen om mij heen hoor,kan dit haast niet kloppen.

 6. anneke at 18:54

  En hij kijkt niet altijd op het bord nu kijkt hij een keer en heeft meteen weer commentaar,
  En Gina heeft nu andre dingen aan haar hoofd ze heeft het ( uitgemaakt) met Mark alweer,tot dat ze weer wat nodig heeft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *