Bjorn kwaad om telefoon

Bjorn kwaad om telefoon

Vrijdag is het verjaardagsfeestje van Gabriëlle wat groots gevierd wordt. Bjorn organiseert mee maar er moet wel een telefoontje gepleegd worden… Al snel ontstaan er wat irritaties.

Bjorn wil de telefoon en dat gaat niet, deze is bezet. Ook wil hij niet gecommandeerd worden, het gaat erom dat ik moet bellen. Of ik nu bel, of over drie kwartier, maakt geen ene reet verschil. Volgens Gabriëlle wel, ze wil namelijk weten of haar levering op tijd is. En ze heeft het al tienduizend keer gevraagd. Begrijp je niet dat tijd geld is? zegt ze enigszins gepikeerd. Volgens Bjorn is dat het probleem niet, het gaat hem erom dat hij toegezegd heeft te bellen maar wanneer dat is beslis ik zelf. Er ontstaat een discussie en Gabriëlle probeert deze te eindigen. Wil je alsjeblieft even bellen vraagt ze dan. Echter valt dat bij Bjorn verkeerd, ik word er strontziek van!

Bjorn gaat bij Cees klagen, ik had ook al lang kunnen bellen maar daar gaat het niet om. Mensen denken soms dat ze alleen zijn in Utopia, bromt hij. Ik doe iets meer dan alleen een f*cking belletje voegt hij eraan toe.  Dan neemt hij toch de telefoon in zijn hand en belt op wat hij van plan was. Na het gesprek gaat Gabriëlle naar Bjorn en bied haar excuses aan. Sorry, ik ben zenuwachtig. Het was echt niet mijn bedoeling maar je bent mijn veilige haven. Dus ik ga tegen je tekeer. Sorry. Het spijt me echt heel erg.  Ze opent haar armen en geeft Bjorn een knuffel. Duizendmaal sorry benadrukt ze. Is de rust weer weder gekeerd in Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. gea at 11:04

  Van de week las ik ook dat Armanda ineens ondekt had dat ze kon sms-en, zij had een bericht naar haar vriend gestuurd. Als zij dat kan dan kunnen die andere dat toch ook doen. Trouwens wel vreemd dat ze dat nu pas ontdekken, die telefoon hebben ze al bijna 2 jaar.

 2. MariaBora at 23:20

  het zal nog een zover komen dat bij iedere zin of woord dat ze zeggen je dat op een weegschaal moet leggen, wat een gezemel over een telefoon en vooral laten merken dat je zelf wilt bepalen wanneer je gaat bellen, wat een gezemel zeg Ik ga niks zeggen over de oudere mensen maar wel over de jongere generatie die schijnbaar zo door en door verwend is dat zij ook denken de enige op aarde te zijn die bepaalde rechten heeft, ga dat nu eens veranderen, iedere leeftijd heeft zo zijn kleine of grote problemen maar laat het niet zover komen dat er weer groepjes komen en teveel roddellen.

 3. anneke at 18:33

  Waarom moet iedereen sorry zeggen tegen Bjorn als iemand niet doet wat hij wil, ik wil bellen ik wil de telefoon is hij daar alleen
  Er was beloofd dat ik hem kreeg heeft laast iemand ook niet iemand die hem nodig had en hem van hem niet kreeg.
  Hij begint zich net te gedragen als Ivan e Bjorn die gaat klagen bij Cees vergist hij zich niet
  Ik heb ook het idee dat hij ook voor persoonlijk gebruik is , het lijkt me sterk omdat er ook 2 computers zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *