Gina maakt het uit met Mark?

Gina maakt het uit met Mark?

Er is weer volop drama in de loods, dit keer tussen Mark en Gina. Gina wil namelijk wat kwijt en besluit met Mark het bos in te gaan.

In het bos aangekomen zegt Mark spit it. Ik weet niet of ik wel hetzelfde voel als jij voor mij voelt begint Gina. Maar ik hou heel van je en ik ben ook echt wel verliefd op je, maar ik weet niet of ik zo verliefd op jou ben als jij op mij bent. Mark staart naar zijn voeten en zegt je bedoelt ik meer op jou dan jij op mij? Ja. Dat weet ik ook niet. Gina vertelt dat ze niet weet of ze wel met hem mee zou gaan, als ze zou vertrekken. En Mark wil wel blijven voor haar. Mark vindt het logisch, want hij is niet haar doel en hij heeft zelf al zijn doelen al behaald. Of je bent niet verliefd genoeg. En dan moet je gewoon eerlijk tegen elkaar zijn. En het laten voor wat het is. Daar wil je toch heen? vraagt hij. Gina valt stil, dan klinkt er gesnik uit de bosjes. Mark slaat zijn armen om Gina heen en laat Gina haar tranen gaan. Gina vertelt dat ze elkaar niet goed genoeg kennen, dat ze een groot deel van elkaars leven missen. Ze zweven nu al tijden tussen vriendschap en liefde, en dat kan eigenlijk niet. Mark begrijpt het wel het is of het één of het ander, en niets er tussenin voegt hij eraan toe. Maar ik heb wel besloten niet voor de liefde te blijven. Ik doet het puur voor mijzelf. Gina moet volgens hem blijven, zij is hier gekomen om het kappersvak uit te oefenen. Ik denk dat het goed is om knopen door te hakken gaat Mark verder. Ik voelde het wel aankomen en is er altijd voor Gina als er iets is. Gina hoopt niet dat ze nu een ongemakkelijke situatie gaan krijgen. Maar daar is Mark niet bang voor. Schatje, zegt hij ik hou van je en dat zal ik altijd blijven doen. Blijkbaar is het dus uit tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Wil at 18:45

  Voor zolang het duurt, zodra ze mark weer nodig heeft hangt ze weer aan hem,
  Of………als ze weer eens dronken is,
  Ik hoop dat mark niet meer op haar ingaat, zo ja, dan is mark een slappe hap zonder ruggegraat

  Gina mag van mij vertrekken

 2. Sonja Hiemstra at 18:44

  Ben het met anneke eens, ze gebruikt Mark, die verliefd op haar is. Ze is wispelturig en de minst leuke vrouw in Utopia, bovendien is ze vaak dronken en heel vervelend.

 3. anneke at 18:11

  tuurlijk zou weer niet zo zijn,gina maak misbruik van hem wacht maar als ze weer op de stoel zit dan heeft ze hem weer nodig.
  mark wees verstandig begin er niet meer aan er zijn genoeg andere vrouwen.
  heb haar altijd niks voor jou gevonden ze is een verwend nest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *