Ivan heeft alleen de koeien verzorgd

Ivan heeft alleen de koeien verzorgd

Een nieuwe dag in Utopia land is aangebroken en die begint altijd met de verzorging van de koeien. Ivan heeft dat vanmorgen maar alleen gedaan, hij had het wel beloofd Stefanie wakker te maken maar aangezien hun ruzie leek hem dat niet zo handig. Hij besprak het in alle vroegte met Bas.

Buiten staan de heren van hun eerste peukie te genieten en Bas vraagt of Ivan goed geslapen heeft vannacht. Maar al snel gaat het over de ruzie met Stefanie. Bas weet namelijk dat als Stefanie niet wakker gemaakt zou worden pissig zou zijn. Maar Ivan besloot dat niet te doen, ze zegt overal nee tegen voegt hij eraan toe. Als je haar vraagt of ze de keuken wil doen omdat ze aan de beurt is zegt ze gelijk nee. Maar ’s avonds eet ze wel gewoon mee met het avondeten. Daarna gaat hij naar de loods om geschikte kleding aan te doen om de dieren te verzorgen. Het is wachten op de reactie van Stefanie…

Wat later dan de bedoeling was wordt Stefanie wakker. Ze is pissig en had Bas beloofd op Ivan af te stappen als dit zou gebeuren… Ik ben woest zegt Stefanie tegen Gabriëlle wanneer ze naar beneden komt. Bas komt er ook bij staan, ben je mooi niet wakker gemaakt hè? zegt hij. Stefanie schud haar hooft en Bas adviseert niet al te boos te worden. Opnieuw schud Stefanie haar hoofd en besluit maar achter de computer te kruipen. Wanneer barst de bom?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 13:40

    Ik kan maar een ding zeggen Yvon ….Ik had het niet beter kunnen zeggen.Helemaal mee eens. Ja haalt vaak het excuus aan dat ze borderline heeft. Ik weet dat het moeilijk om te gaan is met borderliners.Het is net zoals met Cees, die gebruik nl zijn rug als excuus om veel dingen niet te doen.Cees zie je alleen maar een beetje heen en weer lopen en mensen in de gaten houden of afluisteren. Als je rug problemen hebt kun je meer dan je denkt! (ik kan het weten ik heb nl zelf dat probleem) De meeste mensen (waaronder cees) die kijken naar wat ze niet kunnen. Het is beter te kijken naar wat je WEL kunt.

  2. Yvon at 12:07

    Nou ik zou ook kwaad op Stef zijn,die meid denkt onder alles uit te komen en alleen als haar het uitkomt of als zij het leuk vindt gebeurt het…zo werkt dat niet…en alles onder het mom ..ik heb borderline….!!!
    Ivan heb je goed gedaan,daar leert ze van!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *