Nog meer irritaties in Utopia

Nog meer irritaties in Utopia

De irritaties blijven maar vloeien in huize Utopia. Bas en Cees hebben enkele uurtjes bij elkaar geslapen in de wellness maar uiteindelijk besloot Cees toch maar naar zijn vertrouwde bedje terug te gaan. De volgende morgen is het raak bij Cees, er zijn wat kleine irritaties…

Na de avond in het cordwood zoeken Bas en Cees elkaar weer op om het even over Wim te hebben. Ik zeg Wim net dat ie gisteren vergeten was de slangen van het water er weer aan te zetten. Kan gebeuren zegt hij, wilde even kijken of je wel scherp was, maar ja dat zal wel niet als je pas om half tien uit je bed komt, gooit Cees er in een teug uit tegen Bas. Voor het eerst in vier maanden dat ik zo laat mijn bed uitkom, gek! voegt Cees eraan toe. Bas antwoordt dat het kansloos is. En noemt Wim een zogenaamde allemansvriend. Ja antwoordt Cees dat is dus niet zo hij heeft ze allemaal uitgezocht. De heren denken dan ook dat Wim stemmen gaat kosten en daarna besluiten ze maar een peukie te doen. Krijgen deze irritaties nog een vervolg? We houden het inde gaten voor je.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Ann at 18:53

  2homo s bij elkaar!!! 2die niet weten wat werken is.. Jammer wim, jij doet zo je best, hard werken en nu ben jij aan de beurt bij de 2nietsnutten.. Valt nog mee dat armanda er niet bij lig

 2. gea at 14:36

  Als er een altijd aan het werk is , is het Wim en dan die twee niksnutten die commentaar hebben, het kan iedereen overkomen dat je wel eens wat vergeet , om dan zo te reageren. Cees en Bas bij elkaar slapen ik lach me suf echt jut en jul, jammer dat het geen hemelbed is.

  • Yvon at 13:31

   Boerderijbert hier op deze site mag je niets zeggen,over Jet en Juul het zijn de beste van Utopia(trouwens denken mag je zoveel als je wil)we krijgen altijd commentaar!!
   Ivan mag je uitschelden,de rest trouwens ook,als je maar van de twee boys afblijft

 3. Yvon at 12:50

  Wat zijn het toch misselijke kereltjes,niets anders te doen als roddelen
  Arme Wim hij werkt altijd,je ziet hem nooit,juist omdat het zo’n integer persoon is..maar jet en Juul hebben weer commentaar hoor!!!!
  zal wel gezellig geweest zijn zo met zijn tweetjes in de wellness slapen!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *