Wordt de markt een chaos?

Wordt de markt een chaos?

Wordt de Utopia markt een chaos? Er heerst namelijk nog wat onduidelijkheid over de organisatie en de taakverdeling die erbij komt kijken. Rob, Gina, Bjorn en Stefanie bespreken het met elkaar.

Wie staan er in Le Luifel dan? vraagt Gina bezorgd. Bjorn Rowena en Ivan antwoordt Stefanie. Gina merkt op dat ze bij de entree staat en Stefanie staat bij de bar. Er is dus flink wat gehusseld tussen de bewoners, wat voor onduidelijkheden zorgt. Rob vindt het irritant dat er met dit rooster een statement gemaakt zou worden. Hij snapt dat iedereen eens iets anders wil maar de rigoureuze zet is niet de oplossing. Gina wilde graag Le Luifel doen omdat ze geen nieuwe mensen er wil hebben werken. Rob snapt er ook geen snars van. Het rooster is zo onlogisch, vinden de drie.  Het moet inderdaad gaan rouleren gaat Rob verder. Maar dan moet Ivan mij eerst uitleggen hoe dat runnen werkt en dan moet iemand anders ook de nieuwen inwerken voor Le Luifel. Bjorn komt erbij en blijft zich maar verontschuldigen voor het rooster dat hij samen met Ivan heeft gemaakt. Ik irriteer me er ook niet aan gaat Rob verder. Ik vind gewoon dat je een totaal verkeerd statement maakt. Ook goed antwoordt Bjorn. Dan noem je het geen statement voegt hij er geërgerd aan toe. Wij waren gewoon even helemaal klaar met dat gedoe. Daarom dachten Ivan en ik dan doen wij zelf Le Luifel en dan kan de rest op een plek staan waar ze graag willen. Dat Rob er niet blij mee is is aan zijn gezicht af te lezen. En herinnert de rest eraan dat ellendige klusjes er ook bij horen. Jullie gaan dan ook zelf drie dagen van te voren de aardappels wassen en snijden, toch? herinnert hij hen. Bjorn knikt waarna hij Rob probeert gerust te stellen het wordt toch niet extreem druk. Zal de markt een chaos worden of zal het mee vallen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke at 23:54

  Waarom moet er nu opeens wel gewisseld worden, en waarom mag Cees niet rondleidingen doen hij is geliefd bij de bezoekers. Ivan zal zich er toch niet mee bemoeien waarom is hij het er nu niet mee eens hoe alles gaat
  En moet Mark niet in de le luifel en Gina wil niet dat er iemand anders er in gaat staan ,Mark is toch de eigenaar en niet jij en je hebt toch niks meer met hem of nu wel.
  Zag dat er mensen kwamen een snack halen is de poort daar voor open dan ,of zijn ze gewoon naar binnen geduwd , het is toch gewoon raar dat er door de weeks een paar mensen komen voor een snack maar de frituur is toch aan voor de bewoners
  Wat ik ook net zag dat ze een mail aan het lezen waren maar als je een mail krijgt en je lees hem dan zie je toch niet een streepje staan zoals je ziet op je scherm als je aan het schrijven bent.

  • Ann at 10:41

   De snack kraam is vrijdag en zaterdag open.. Bovendien loopt op tv paar dagen achter.. En las ook dat er ook manusje van alles langskom, misschien was hij dat, en de tuinman en zijn helper mocht ook blijven eten..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *