Cees maakt zich wederom zorgen om Benjamin

Cees maakt zich wederom zorgen om Benjamin

We gaan nog even een paar uur terug, het is momenteel erg rustig in Utopia. We zullen het maar op het weekend houden. Cees heeft vannacht slecht geslapen en niet veel later bespreekt hij met mede bewoner Armanda hoe dat komt. Ook maakt Cees zich wederom zorgen over Benjamin… Terwijl Cees bezig is in de keuken vraagt Armanda of hij goed geslapen heeft. Cees antwoordt op zich wel maar het was een beetje kort. Ze zaten hier weer tot 02:45 te beppen. Oh ja antwoordt Armanda. Ja gaat Cees verder, weer dezelfde he. Rob, Stiff en Benjamin. Hier of in de kamer vraagt Armanda. Hier op de bank antwoordt Cees. En volgens mij was Benji een beetje aangeschoten. Die jongen drinkt gewoon te veel. Hij weet nooit van stoppen voegt Cees eraan toe. Cees uitte zijn ongerustheid al eerder over zijn drankgebruik. Is het terecht?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Yvon at 16:57

  Cees en zich zorgen maken,laat mij niet lachen!!!
  Zo wil Cees zijn ongenoegen uitspreken over het alchohol gebruik!!en weer roddelen
  Daar heeft Cees niets mee te maken ,,die jongelui zijn oud genoeg,dat hij zich maar zorgen over zijn eigen kinderen maakt!!!

  • Ann at 19:08

   O yvon, ik word ook kwaad al. Ik dit lees, waar bemoei dire ouwe man zich mee, en danweer bij die armanda, mist zij een vader figuur of een ouwe vent.. Hij kan inderdaad beter op zijn eigen kinderen letten, die jongste zijn nog jong, tieners, een normale vader heef bezoekregeling, en kijkt daar naar uit.. Maar ja hij is niet normaal, dus ja wat kan je daar als vader vanverwachten??

 2. anneke at 15:48

  Cees mag toch wel zeggen dat hij zich zorgen maakt om drank misbruik , wat ik bef=grepen heb is dat hij vroeger ook dronk dus hij weet waar hij over praat Ivan heeft ook moeite met drank misbruik .
  Wij zeggen het ook dus waarom Cees niet
  De andere twee die er zitten houden er ook van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *