Cees wil het cordwood veranderen in restaurant

Cees wil het cordwood veranderen in restaurant

We blikken nog even terug op gisterenavond, Cees heeft namelijk een idee voor het cordwood. Hij wil het overnachtingshuisje veranderen in een restaurant, een tijdelijke oplossing volgens de oudste bewoner van Utopia… Het idee heeft hij al eens met Mark besproken en hij vond het een prima idee. Armanda  die er wat  van opgevangen heeft is benieuwd wat het precies is. Cees legt uit dat het cordwood binnenkort dicht zal gaan in verband met de kou van de winter. En om de ruimte toch nuttig te gebruiken wil ik er een petit restaurant van maken in de maand december. Alles eruit en tafels en dergelijke erin voegt hij eraan toe. Je kan er eten met z’n tweeën, vieren, zessen of misschien wel achten vervolgt hij. Armanda is enthousiast over zijn idee, je bent daar ook zo sterk in benadrukt ze. Gewoon eigenlijk simpele, maar krachtige ideeën. Beide zijn er enthousiast over, hopelijk buitenstaanders ook. Zal Cees zijn idee slagen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. gea at 12:53

  Ik zie dat Cees een nieuwe trui aanheeft hetzelfde model andere kleur nog vier van die in andere kleur dan is de regenboog compleet.

  • Ann at 13:04

   Haha gea.. Ja blauwe kleur.. Ja weet je, ze lijken op hun vader, geen ideeen en niet modebewust, kopen gewoon hetzelfde, andere kleur..
   Trouwens jij en ik moeten oppassen van klaverboer, want wij brengen hier alleen negativiteit op de site en klaverboer wil dat wij geblokeerd worden.. Staat bij stukje van wim is homo,we mogen niet onze mening geven..

    • anneke at 12:43

     Wat is daar nu voor ergs aan ,ik koop zelf ook alles in een paar kleuren lekker makkelijk .
     Ik heb het liefst alles in 1 winkel of via We***mp ik denk dat het met de leeftijd te maken heeft .
     Ja de meiden die lopen in het mooiste van het mooiste en waar betalen hun het van
     Zie dit niet als commentaar maar niet iedereen heeft geld voor mooie kleding

 2. maria at 12:53

  Cees weer met zijn ideeën .De meeste ( zeer weinige)mensen die er komen eten zijn vaak fans van utopia.En juist die mensen vinden het prettiger tussen de utopianen te zitten of eten.Ik denk niet dat ze er op zitten te wachten in het koude cordwood te gaan zitten waar ze nog niet eens naar buiten kunnen kijken.

 3. gea at 12:40

  Ja, Cees is heel erg goed in dingen bedenken. Als het nou te koud is om er te slapen , is het dan niet te koud om er te eten volgens mij zit er geen verwarming in , zit je te sterven van de kou als je daar eet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *