Bjorn gaat het gesprek aan met Gina

Bjorn gaat het gesprek aan met Gina

Bjorn besluit na zijn onzekerheid over de vriendschap met Gina het gesprek aan te gaan. Hij besluit Gina zijn onzekerheden te delen, hoe zit het nu met hun vriendschap?

Op de bank spreken de twee met elkaar, Bjorn biedt eerst zijn excuses aan voor de grap waarmee hij mee deed. De grap die hij samen deed met Bas met behulp van de UV lamp. Gina accepteert zijn excuses maar Bjorn heeft nog meer om over te praten. Zo uit hij zijn onzekerheid over zijn vriendschap met Gina. Ik denk toch dat jouw relatie met Mark er mee te maken heeft begint Bjorn. Gina is het daar niet mee eens, zo komt het op mij in ieder geval niet over voegt ze eraan toe. Ik bedoel, gisteren heeft Wim nog tussen ons ingeslapen, tussen mij en Stiff. Het gaat niet om close, het gaat om met mij close aldus Bjorn.Gina blijft herhalen dat ze het anders ervaart, als er iemand is waar je je daarvoor geen zorgen hoeft te maken ben ik het wel. Mensen hier hebben al wel vijf keer gedacht dat ik hier een relatie zou beginnen, maar dat is niet aan de orde voegt ze eraan toe. Volgens Gina komt het omdat ze er zelf een groot aandeel in hebben en hoe ze er tegenaan kijken. Een vriendje is voor even, vriendschap voor het hele leven benadrukt ze. Niet dat ik dat hiermee denk, maar ik laat nooit door een jongen andere vriendschappen beïnvloeden sluit ze het gesprek af. Zijn hiermee de onzekerheden van Bjorn weggenomen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *