Ziet Mark Bjorn als een bedreiging?

Ziet Mark Bjorn als een bedreiging?

Bjorn voelt een afstand met Gina nu zij weer samen is met Mark. Hij heeft er een gesprekje over met Gabriëlle in de loods.

Aan de keukentafel zitten de twee te kletsen. Bjorn vertelt daar tegen Gabriëlle dat hij denkt dat zijn band met Gina minder wordt. Gabriëlle denkt op haar beurt dat het wel weer mee valt. Ik kan me niet voorstellen dat Gina close is met iedereen behalve jij voegt ze eraan toe. Er is maar een persoon waarom dat is gaat Bjorn verder. Mark heeft het gewoon niet met mij, of hij mij nou ziet als bedreiging of dat het iets anders is ik weet het niet… Weet je zeker dat het daar is begonnen vraagt Gabriëlle. Bjorn antwoordt ja, honderd procent. Gabriëlle snapt niet hoe Bjorn het allemaal zo zeker weet. Ik kan me niet voorstellen dat Mark tussen jou en Gina komt te staan. Volgens Bjorn is het een gevoel, ik zie het aan Mark en ik merk het. Dat hebben we ook al een keer tegen elkaar gezegd voegt hij eraan toe. En als ik net zo met Gina zou doen als ik met jou doe, boeiend. Er gebeurt ook niks en er is ook niks. Dat kan gewoon. Alleen als er iemand is die daar niet tegen kan en als dat diegene is, die haar vriendje is, dan werkt dat natuurlijk niet. Gabriëlle houdt haar mond, zullen de gevoelens van Bjorn waar zijn? Ziet Mark Bjorn echt als een bedreiging?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *