Gina en Nicole maken zich ook zorgen om stemming

Gina en Nicole maken zich ook zorgen om stemming

Het blijft een veel besproken onderwerp in Utopia de nominaties. Niet alleen Mark en Wim hebben het erover ook Nicole en Gina maken zich zorgen.

Het gaat een hele vervelende stemming worden, dat weet ik wel zegt Nicole bij de openhaard. Ja antwoordt Gina, je kan tig keer op de bank komen, maar uiteindelijk is het toch degene die binnenkomt die beslist. Nicole mompelt instemmend. Ik ben bang dat er iemand naar huis gaat waarvan we eigenlijk helemaal niet willen dat ‘ie gaat voegt ze eraan toe. Volgens Nicole zal er iemand van de oude garde op de bank komen. Weet jij al wat je gaat doen? vraagt ze vervolgens aan Gina. Gina antwoordt dat ze het nog niet weet. Ze vinden het beide moeilijk, omdat er in een periode van twee maanden een hoop gebeurt en je niet alles kan onthouden wat mensen doen of wat je stoort. Ook houdt iedereen zich vooral met de nominatie bezig tegen het einde van een periode en niet de gehele periode. Wel zijn ze het erover eens dat ze het met niemand gaan hebben over op wie ze zullen stemmen. Gina geeft toe haar lesje wel geleerd te hebben na de laatste keer dat ze het wel vertelde. Doelend op het complot van Mark en Gina om Stefanie eruit te stemmen een stemronde terug.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *