Op wie gaan Mark en Wim stemmen?

Op wie gaan Mark en Wim stemmen?

Tijd voor een portie nominatie praat, dit keer tussen Mark wen Wim. Op wie zullen de heren stemmen?

Volgende week dinsdag is de nominatie en dat houdt de bewoners bezig. Ook Mark en Wim hebben het erover. Volgende week dinsdag stemming begint Mark het gesprek. Volgende week donderdag naar huis grapt Wim vervolgens. Wim geeft toe dat hij niet op Mark zal stemmen, omdat hij er al zo lang zit. Het zou een verspilling van zijn stemmen zijn om ze aan iemand te geven die toch al ieder moment naar huis kan. Ik ga straks een lijstje maken met alle bewoners erop en dan streep ik eerst weg wie ik sowieso hier wil houden gaat hij verder. Verder heeft Wim echt geen idee op wie hij dan wél zou willen stemmen. Volgens Mark kijken sommige bewoners op tegen het stemmen. Hij vindt wel dat als je je stemmen gewoon goed onderbouwt er niks aan de hand is. Wel zijn ze het er over eens dat het een rare stemming gaat worden deze keer. Omdat er eigenlijk niemand heel fout bezig is en er dus ook niet zo snel drie stemmen op iemand zullen worden gezet. De twee zijn bang dat als ze mensen nu een stem geven dat ze daar heel erg mee zullen zitten. Daarbij gebruiken ze Stefanie als voorbeeld ze vinden het geen goede keuze om haar nu een stem te geven, omdat ze net een beetje uit haar dipje begint te komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *