Is Wim homo?

Is Wim homo?

Rowena en Armanda hebben zo hun verdenkingen over Wim. Heeft hij gevoelens voor mannen?

Sinds een tijdje denken de twee dat een van de mannen in Utopia misschien homo is, Wim. Ze speculeren even verder aan de ontbijttafel over hun gedachtegang. Ik hoop dat hij zijn inner peace vindt zegt Rowena. Of hij nou homo is of niet, ze hoopt dat hij in ieder geval kan accepteren wie of hoe hij is. We weten ook helemaal niet of het zo is, zijn de vrouwen het met elkaar eens. Het verhaal is namelijk van verschillende kanten te bekijken, misschien is hij wel een hele uitgesproken jongen? Ze willen hem helemaal niet in een hokje stoppen, maar er is in ieder geval één ding waar de vrouwen zeker van zijn als het echt zo is, dan maakt het hen niet uit. Wat denk jij van de situatie? Hebben Armanda en Rowena gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 18:20

  Misschien moeten we er van maken dat iedereen in Utopia homo is, ik dacht dat we in 2015 leefden, het lijkt hier de jaren 60 wel, wat maakt het uit wie er homo is of niet

 2. Druif at 01:06

  Vond de reactie vreemd dat hij superjaloers was toen Björn met een ander meer contact had Wim was duidelijk erg boos . Maar goed dat wil niet zeggen dat hij homo is en zo wel , wat maakt het uit . Zou fijn zijn als hij er dan ook gewoon voor uit kwam voor zichzelf

  • gea at 18:31

   Pardon. Er wordt gevraagd of je iets wil zeggen over utopia , tja en ik kan nu eenmaal niks positiefs over Cees zeggen het is en blijft een achterbaks mannetje.

  • Hannah at 19:29

   @ Klaverboer: goed idee! Er zijn denk ik veel meer reageerders die dit zouden toejuichen.

   Er zijn sites waar je als lezer kan aangeven of je het eens of oneens bent met een reactie (d.m.v. Een duimpje of pijltje omhoog/naar beneden) misschien dat Thom hier ook zoiets kan toevoegen, lijkt me verrassend om te zien wat andere lezers van bepaalde reacties vinden.

 3. Ann at 21:06

  Nou dit kan die rowena beter eens recht op de man aan ceesen bas vragen.. Dat zijn homo s.. Als je kijkt hoe die cees zijn bewegingkjes maakt, brilletje aantikken, zelfs hoe hij eet, en bas hoe hij loopt en met cees.. Wim volgens mij nniet

 4. Rina at 16:50

  Ze willen gewoon iets te roddelen hebben, eerst was het Mark nu is het Kees.
  Ik snap niet waar ze het vandaan halen, is het omdat hij de koffer niet induikt met iemand.
  Hij heeft gewoon wat meer fatsoen.

 5. MariaBora at 15:23

  waarom vragen ze het niet aan Wim, straks krijg je weer van die gissingen, vraag het ook gelijk aan Bas en Cees want als de mannen ook maar iets afwijkends hebben denken ze met een homo te maken te hebben wat overigens anno 2015 hoop ik niet meer zo bijzonder is als in de vorige eeuw. Zelf heb ik al vanaf ik werkte in 1961 met homo,s en lesbiennes te maken gehad, dus mij boeit het niet.

  • joze at 15:58

   Als die 2 er zo over praten dan krijg je inderdaad dat mensen gaan gissen, dus gewoon
   vragen of je mond erover dicht houden.
   Toen Bas in utopia kwam heeft hij al laten weten dat hij bi is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *