Post voor Bas en Gina

Post voor Bas en Gina

Mark en Guna lopen samen naar de brievenbus. Vandaag is de postbode langs geweest en de gelukkigen zijn dit keer Gina en Bas. Als ze de brieven pakken is het al snel duidelijk dat vooral Bas een grote stapel met post heeft.

Bas, post! schreeuwt Mark terwijl ze terug richting de loods lopen. Als Gina in de loods is sprint ze naar boven om te beginnen aan haar brieven. Vooral baby Brooklyn is het onderwerp in haar brieven. Ze leest hard op dat haar bonusmama schrijft dat er ook batterijen in zitten, die er gewoon uit kunnen.

Wanneer ook Bas de loods binnen is gekomen, ploft hij op de bank om aan zijn grote stapel post te beginnen. Armanda komt naast hem zitten en bekijkt het pakket Zo, veel post hoor zegt ze.  Bas leest de brieven één voor één goed door. En elke keer verschijnt er weer een lach bij Bas op zijn gezicht als er weer iets leuks in zijn brieven staat. Verder laten de twee niet extreem veel los over wat er exact in de brieven staat. Wie weet horen we er straks meer over!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *